Timpuri

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 31.10.2021

Onko timpureita näkyvissä? Täällä tarve ainakin viidelle osaavalle tekijälle!

Etsimämme timpurit ovat itsenäiseen työhön kykeneviä, jotka ovat tarkkoja ja ylpeitä kädenjäljestään!

Työtehtävät vaihtelevat osaamisen mukaisesti, esimerkiksi laminaatti- ja parkettiasennukset, ovi- ja ikkuna-asennukset, listoitus, pienet seinien oikomiset sekä vikalistojen läpikäynti. Kohteita on tällä hetkellä tarjolla useita, joten kerro omasta osaamisestasi ja mielenkiinnostasi niin etsitään juuri sinulle sopiva paikka! Palkkaa maksamme aina myös osaamisesi mukaisesti.

WorkPower tarjoaa työntekijöille laadukkaat työturvallisuusvaatteet koko työsuhteen ajaksi. Haluamme tarjota sinulle pitkän työsuhteen ja mahdollisuutenasi on myös vakinaistua suoraan asiakkaan kirjoille. Työsuhdeasioissa sinua toimistollamme palvelee mukava ja välittävä WorkPowerin raksatiimi. Toimistollemme voi milloin vain tulla poikkeamaan ja kahvia on aina tarjolla!

Nyt luuri käteen ja soittoa meille! Sinua auttaa rekryssä raksatiimin Jenna. Voit soittaa arkisin klo 10-16 välillä saadaksesi lisätietoja! 

Jenna Rantanen p. 040 667 9544

avainsanat: avoimet työpaikat, kokopäivätyö, timpuri, Pirkanmaa, Tampere

Hae työpaikkaa

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Työelämätaidot – ole rohkeasti loistava!

Pysähdytkö koskaan miettimään, mikä on sujunut työssäsi hyvin tai mitä voisit mahdollisesti tehdä paremmin? Onko sinulla mahdollisuus perehtyä omiin työelämätaitoihisi työn ohessa? Suunnitteletko tulevaa päivää tai työviikkoa, vai sujahtavatko päivät ohi sen kummemmin ajattelematta? Tässä muutamia ajatuksia meiltä aiheeseen liittyen.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.