Timpuri pääkaupunkiseutu

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Tuusula, Vantaa

Haku päättyy 30.7.2024

Osaavia timpureita töihin pääkaupunkiseudulle! 

Oletko kokenut timpuri? Etsitkö töitä pääkaupunkiseudulta? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme tekijä! Etsimme nimittäin ammattitaitoisia timpureita asiakasyrityksillemme pääkaupunkiseudulla. Töitä löytyy sekä uudis- että saneerauspuolella!  

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

Edellytämme sinulta aiempaa kokemusta timpurin eri työtehtävistä, kuten esimerkiksi kaluste-, laminaatti-, paneeli-, ikkuna- ja oviasennukset, sekä listoitukset ja seinärunkojen tekeminen. Toivomme sinulta löytyvän myös omia työkaluja ja rakennuspiirustusten lukutaitoa. Tämän lisäksi edellytämme hakijoilta seuraavat asiat:

  • Kykyä työskennellä sekä itsenäisesti, että tiimissä
  • Suomen kielen taito
  • Voimassa oleva työturvallisuuskortti
  • Auton käyttömahdollisuus on eduksi mutta ei välttämätöntä tehtävän kannalta

Tarjoamme sinulle:

Meillä työskennellessäsi pääset tekemään monipuolisesti eri timpurin työtehtäviä! Saat rakennusalan työehtosopimuksen mukaisen palkan osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. Tämän lisäksi saat meiltä kaikki tarvittavat työvarusteet sekä HR-tiimimme tuen kaiksissa kysymyksissä koko työsuhteesi ajalle.

Hakuprosessi:

Jos koet olevasi etsimämme timpuri, laita hakemuksesi tulemaan jo tänään! Kuvaile hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisempia työtehtäviäsi ja osaamistasi. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä:

HR-konsultti, André Bärlund
andre.barlund@workpower.fi

Avainsanat: kirvesmies, timpuri, rakennusala, Helsinki, Vantaa, Espoo, pääkaupunkiseutu, Uusimaa 

Ilmoitusnumero: 109483125

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus