Timpuri

Kokoaikainen

Jyväskylä, Laukaa, Uurainen, Äänekoski

Haku päättyy 19.6.2024

Etsimme osaavia timpureita! 

Haemme asiakasyrityksillemme motivoituneita ja kokeneita timpureita! Jos olet rakennusalan monitaituri, joka etsii uusia haasteita tämä työpaikka saattaa olla juuri sinua varten.

Työnkuvassasi tulet tekemään monipuolisia timpurin töitä, kuten muottitöitä, anturatöitä, ikkuna-asennusten valmistelua, sisäseinien rakentamista, välipohjan rakennetöitä ja muita kokeneen rakennustyöntekijän työtehtäviä. Sinulla on mahdollisuus näyttää osaamisesi ja kehittää ammattitaitoasi monipuolisessa ympäristössä. Työkohteet voivat vaihdella ja olla sekä uudis- että saneerauskohteita. Tehtävässä toimiminen edellyttää voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Oman auton käyttömahdollisuus on eduksi, sillä työmaat voivat sijaita ympäri Keski-Suomen aluetta.

Odotamme sinulta vankkaa kokemusta rakennusalalta, erityisesti timpurin tehtävistä. Etsimällämme henkilöllä tulisi olla tarkka työote, hyvä fyysinen kunto ja kyky työskennellä sekä itsenäisesti että osana tiimiä. Arvostamme joustavuutta, oma-aloitteisuutta ja halua oppia uutta.

Tarjoamme sinulle käyttöösi laadukkaat työvaatteet ja asianmukaiset suojavarusteet. Palkkaus noudattaa rakennusalan työehtosopimusta, jossa kokemuksesi huomioidaan henkilökohtaisella palkanosalla. Palkka määräytyy koulutuksen ja osaamisesi perusteella 14,85€ – 19,48€/h. Koko työsuhteesi ajan sinua auttaa matalalla kynnyksellä Jyväskylän toimiston raksatiimi, johon voit olla yhteydessä työsuhteeseesi liittyvissä asioissa.

Jos olet valmis tarttumaan haasteisiin ja kehittämään osaamistasi, lähetä hakemuksesi meille jo tänään! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja valintoja teemme heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työn aloitus on sopimuksen ja asiakkaan tarpeen mukaan. 

Lisätietoja (arkisin klo 9-16):

Heidi Pulkkinen, HR-konsultti

heidi.pulkkinen@workpower.fi / p. 045 125 2737

Avainsanat: timpuri, Jyväskylä, Keski-Suomi, rakennus, raksa

Ilmoitusnumero: 104501660

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus