Timpuri Keski-Suomen työmaille

Kokoaikainen

Jyväskylä, Jämsä, Laukaa, Muurame

Haku päättyy 5.12.2022

Etsimme asiakasyrityksillemme jo joitain vuosia kokemusta hankkineita timpureita. 

Työnkuvasi timpurina voi koostua esimerkiksi eristämisestä, ikkunoiden ja ovien asentamisesta, kapseloinnista, listoituksesta, paneloinnista, levytyksestä, väliseinien teosta sekä valutöistä. Työkohteet voivat vaihdella ja olla saneeraus tai uudiskohteita.

Etsimme henkilöä, joka on ahkera ja oma-aloittenen sekä sinulla on jo näkemystä rakennusalan erilaisita työtehtävistä. Toivomme, että suoriudut itsenäisesti ja työskentelyotteesi on huolellinen ja tarkka. Tehtävässä toimiminen edellyttää voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Oman auton käyttömahdollisuus on eduksi, sillä työmaat voivat sijaita ympäri Keski-Suomen aluetta. 

Tarjoamme sinulle käyttöösi laadukkaat työvaatteet ja asianmukaiset suojavarusteet. Palkkaus noudattaa rakennusalan työehtosopimusta, jossa kokemuksesi huomioidaan henkilökohtaisella palkanosalla. Koko työsuhteesi ajan sinua auttaa matalalla kynnyksellä Jyväskylän toimiston raksatiimi, johon voit olla yhteydessä työsuhteeseesi liittyvissä asioissa. 

Mikäli kiinnostuit paikasta laita hakemusta tulemaan järjestelmämme kautta mahdollisimman pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Valintoja teemme heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työn aloitus on sopimuksen ja asiakkaan tarpeen mukaan. 

Lisätietoja:

Anniina Jussila, HR-koordinaattori
anniina.jussila@workpower.fi / 040 531 4419

Heidi Pulkkinen, HR-koordinaattori
heidi.pulkkinen@workpower.fi / 045 125 2737

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!