fbpx

Timpuri Hattulaan!

Kokoaikainen

Hattula

Haku päättyy 30.9.2021

Etsimme neljää (4) puutyötaitoista timpuria julkisivun paneloitiin sekä vesikaton räystäshommiin!

Kohde sijaitsee Hattulassa ja edellyttää turvaselvityksen tekemistä kaikille työntekijöille. Alustavasti töitä riittää kaikille kuukaudeksi, mutta suurella todennäköisyydellä pidemmäksikin aikaa. Etsimillämme henkilöille tulisi olla aiempaa kokemusta kyseisistä töistä sekä voimassa olevat työturvallisuuskortit. 

WorkPower on rekrytoinut rakennusalan tekijöitä jo vuodesta 2003. Palkkaus on aina osaamisesi mukainen matkakorvauksineen. Lisäksi saat toimistollamme kattavan perehdytyksen sekä itsellesi sopivat varusteet koko työsuhteen ajaksi. Voit olla meihin suoraan yhteydessä, mikäli kaipaat kohteesta lisätietoja!

Jenna Rantanen p. 040 667 9544 / jenna.rantanen@workpower.fi

Avainsanat: Hattula, kokopäivätyö, timpuri, kirvesmies

Hae työpaikkaa

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Työelämätaidot – ole rohkeasti loistava!

Pysähdytkö koskaan miettimään, mikä on sujunut työssäsi hyvin tai mitä voisit mahdollisesti tehdä paremmin? Onko sinulla mahdollisuus perehtyä omiin työelämätaitoihisi työn ohessa? Suunnitteletko tulevaa päivää tai työviikkoa, vai sujahtavatko päivät ohi sen kummemmin ajattelematta? Tässä muutamia ajatuksia meiltä aiheeseen liittyen.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.