Timpuri Hämeenlinnaan

Kokoaikainen

Hämeenlinna

Haku päättyy 19.8.2022

Hämeenlinnaan etsinnässä timpuri!

Etsimme kokenutta timpuria uudistyömaalle asiakasyrityksellemme Hämeenlinnan alueelle. Toivomme, että olet ylpeä kädenjäljestäsi ja että monipuoliset rakennustyöt olisivat sinulla jo valmiiksi hanskassa. Hyvälle tekijälle töitä voi olla tarjolla pidempikin pätkä, joten tehtävät määräytyvät aina työmaan tilanteen ja vaiheen mukaisesti. 

Työaika on perinteisesti maanantaista perjantaihin 7–15.30 ja palkkaa maksamme osaamisesi mukaan aina rakennusalan työehtosopimusta noudattaen. Tarpeen tullen maksamme myös työkalukorvauksia ja työmatkakorvaukset kotoa työmaalle tulevat työehtosopimuksen mukaisesti aina palkan päälle. Töitä on mahdollisuus aloitella joustavasti omien aikataulujen mukaan.

Ja niin kuin aina, voimassa oleva työturvallisuuskortti on työllistymisen edellytys, joten huolehdithan sen kuntoon ennen töiden aloittamista!

Mikäli haettava tehtävä kolahti, laitathan hakemusta tulemaan. Lisätietoja tehtävästä antaa HR- koordinaattori Katri Mäkinen p. 040 832 4363

Me WorkPowerilla tarjoamme työsuhteen kotimaisen ja luotettavan työnantajan palveluksessa, joka on toiminut alalla liki 20 vuoden ajan. Työsuhdeasioissa sinua toimistollamme palvelee mukava ja ammattitaitoinen WorkPowerin HR-tiimi.

avainsanat: timpuri, avoimet työpaikat, raksa, rakennusala, Hämeenlinna, timpuri, kirvesmies

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.