Timpuri HÄMEENLINNA

Kokoaikainen

Hämeenlinna

Haku päättyy 12.7.2022

Moikka! Haemme tällä hetkellä Hämeenlinnassa toimivalle asiakasyrityksellemme ammattitaitoisia ja kokemusta kerryttäneitä timpureita. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

Etsimällämme henkilöillä löytyy kokemusta timpurin eri työtehtävistävankkaa ja ammattimaista otetta työntekoon, sekä kykyä työskennellä niin itsenäisesti, kuin tiimissä. Työ vaatii luovaa ongelmanratkaisukykyä sekä rakennuspiirrustusten lukutaitoa. Toivomme myös hakijoilta kykyä ajatella suunnitelmallisesti ja toimia oma-aloitteisesti. Tämän lisäksi edellytämme hakijoilta sujuvaa suullista suomen kielen taitoa sekä voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Omia työkaluja ja oman auton käyttömahdollisuutta katsotaan eduksi, mutta eivät ole välttämättömiä työn kannalta. 

Tarjoamme sinulle:

Meidän kautta pääset työskentelemään timpurin monipuolisten tehtävien parissa! Tämän lisäksi tarjoamme sinulle rakennusalan työehtosopimuksen mukaisen palkan osaamisesi ja kokemuksesi mukaan, sekä laadukkaat työvarusteet, joissa on mukava työskennellä. HR-tiimimme on myös tukenasi kaikissa kysymyksissä koko työsuhteesi ajalle.

Hakuprosessi:

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, Laita hakemuksesi tulemaan jo tänään ja kerro osaamisestasi! Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti sinun aikaisemmista työtehtävistä ja osaamisestasi. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä:
HR Trainee, André Bärlund 
andre.barlund@workpower.fi
040 198 5588 (arkisin klo 10-16)

Avainsanat: timpuri, kirvesmies, rakennusala, rakennustyö, Hämeenlinna, Kanta-Häme

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.