Timanttisahaaja purkutyömaalle

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 22.7.2024

Etsimme timanttisahajaa purkutyömaalle Tampereelle! 

Edellytämme hakijoilta aikaisempaa kokemusta timanttisauhauksesta ja/tai timanttiporauksesta, sillä tekijän tulee suoriutua tehtävistä itsenäisesti. Lisäksi kokemus muistakin rakennustyömaan tehtävistä katsotaan eduksesi. Asiakasyrityksemme odottaa joustavaa ammattilaista, jonka tekemiseen ja työnjälkeen voi luottaa. 

Asiakaamme purkutyömaa käynnistyy alustavan aikataulun mukaan elokuussa 2024 ja hyvälle tekijälle tässä on tarjolla pidempikin keikka. Palkkaus tapahtuu kokemuksesi ja Rakennusalan TES mukaan. Työllistymisen edellytyksenä on voimassa oleva työturvallisuuskortti

Kerrothan meille jo hakemuksessasi osaamisestasi! 

Lisätietoja tehtävästä antaa HR-koordinaattori Katri p. 040 832 4363

Tulet työllistymään vuokratyösuhteeseen WorkPowerille. Työsuhteesi ajan saat energisen ja välittävän HR-tiimimme tuen sekä tarvittavat työvarusteet.

avainsanat: rakennus, purkutyö, timanttisahaus, timanttiporaus, Tampere, raksa, rakennustyöntekijä

Ilmoitusnumero: 108624155

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus