Timanttiporari

Kokoaikainen

Helsinki, Pääkaupunkiseutu

Haku päättyy 31.10.2021

Etsimme kokenutta ja innokasta timanttiporaajaa asiakasyrityksellemme Helsinkiin.

Työnkuvaus:
Työ sisältää timanttiporaukseen liittyviä työtehtäviä esim. ilmastointi-, vesi- ja lämpö- sekä sähköputkien läpivientiä varten.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Edellytämme hakijalta kokemusta timanttiporauksesta ja siihen liittyvien koneiden käytöstä, kuten timanttiporakoneiden, porakruunujen ja poraustukien. Lisäksi hallitset pölynhallintamenetelmät. Edellytämme myös voimassa olevaa työturvallisuuskorttia ja suullista suomen kielen taitoa. Eduksi luemme jos sinulla on mahdollisuus oman auton käyttöön.

Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme sinulle vähintään TES:in mukaisen palkkauksen kokemuksesi mukaan sekä osaavan ja mukavan tiimin tuen asiakasyrityksemme parissa. Lisäksi saat iloisen ja välittävän HR-tiimimme tuen menestymisesi siivittäjäksi. Työntekijämme saavat meiltä myös mukavat ja turvalliset työvarusteet.

Hakuprosessi: 
Aloitamme haastattelut hakuajalla, joten jätäthän hakemuksesi jo tänään! Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Lisätietoja tarvittaessa:
HR Trainee Sari Kiiski
sari.kiiski@workpower.fi

Avainsanat: timanttiporaaja, timanttiporari, timanttiporaus, rakennusala, Helsinki, pääkaupunkiseutu

Hae työpaikkaa

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Työelämätaidot – ole rohkeasti loistava!

Pysähdytkö koskaan miettimään, mikä on sujunut työssäsi hyvin tai mitä voisit mahdollisesti tehdä paremmin? Onko sinulla mahdollisuus perehtyä omiin työelämätaitoihisi työn ohessa? Suunnitteletko tulevaa päivää tai työviikkoa, vai sujahtavatko päivät ohi sen kummemmin ajattelematta? Tässä muutamia ajatuksia meiltä aiheeseen liittyen.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.