Tilinpäätöstaitoinen kirjanpitäjä

Kokoaikainen

Helsinki

Haku päättyy 4.2.2022

Etsimme nyt asiakkaallemme Profitcount Oy:lle tilinpäätöstaitoista kirjanpitäjää urbaaniin tilitoimistoon Helsinkiin, kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen.

Profitcount on vuonna 1993 perustettu helsinkiläinen tilitoimisto, joka sijaitsee Sörnäistenkadulla. Profitcountin visiona on tuottaa asiakkailleen pysyviä ratkaisuita ja tarjota asiakkaidensa tarpeita vastaavia talouspalveluita. Profitcount on erikoistunut tuloksellisten yrityksen taloudenhallintaan ja yrityksen nuori ja työhönsä omistautunut tiimi palvelee asiakkaitaan yksilöllisesti vuoden ympäri.

”Visiomme on tuottaa pysyviä ratkaisuja asiakkaillemme ja tarjota asiakkaidemme tarpeita vastaavia kirjanpitopalveluita. Vahvuutemme on palvella asiakkaitamme yksilöllisesti vuoden ympäri. Olemme nuori ja todella omistautunut tiimi, joka on erikoistunut tuloksellisten yritysten taloudenhallintaan.”

Työtehtäväsi:

Kirjanpitäjänä vastaat asiakkaidesi kirjanpidon kokonaisprosessista tilinpäätöksineen yhdessä tiimisi kanssa. Sinulla on asiakkaina erilaisia yrityksiä, eri toimialoilta ja tarjoat heille ammattitaitoisesti taloushallinnon palveluita.

Tehtävässä menestyäksesi toivomme sinulta:

  • Vähintään vuoden kokemusta kirjanpidon tehtävistä, tilinpäätöstaitoa sekä aikaisempaa kokemusta työskentelystä tilitoimistossa
  • Alalle soveltuvaa kaupallisen alan koulutusta, esim. merkonomi tai tradenomi
  • Erinomaisia IT-taitoja ja järjestelmäosaamista, eduksesi katsomme kokemuksesi Netvisor ja Visma Fivaldi -järjestelmistä
  • Sujuvaa suomen kielen taitoa, englannin kielen osaaminen on eduksesi
  • Innostuvaa ja kehitysintoista asennetta sekä kykyä työskennellä paineen alla ja muuttuvassa ympäristössä
  • Ystävällisiä asiakaspalvelutaitoja ja aitoa halua auttaa asiakkaitasi
  • Positiivista ja tiimihenkistä työskentelyotetta
  • Tarkkuutta ja vastuullisuutta sekä kykyä itsenäiseen työhön

Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle:

Pääset työskentelemään osana nuorekasta työyhteisöä, jossa huikeat työkaverisi tukevat sinua ammatillisessa kehityksessäsi kohti henkilökohtaisia tavoitteitasi. Profitcountilla panostetaan aidosti työhyvinvointiin ja ryhmädynamiikkaan, joten pääset osallistumaan yrityksen tiimipäiviin ja virkistysmatkoihin tilanteen salliessa. Profitcount tarjoaa sinulle viihtyisän työympäristön hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Sörnäisissä, modernit työskentelyvälineet sekä mahdollisuuden työskennellä osittain myös etänä. Työaikasi painottuvat asiakkaiden tarpeiden mukaan klo 8-17 välille. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen, ja työllistyt suoraan asiakasyrityksellemme.

Tutustu lisää Profitcountiin TÄSTÄ

Lisätietoa rekrytointiprosessista:

Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten asiakkaamme pyynnöstä toivommekin, että hakemukset lähetetään WorkPowerin verkkosivujen kautta. Mikäli kiinnostuit, lähetä meille hakemuksesi palkkatoiveineen, CV:si sekä suosittelijasi yhteystiedot. Haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti!

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä HR-koordinaattori Elina Hynniseltä jättämällä soittipyynnön tekstiviestitse 044 745 5170 tai sähköpostitse elina.hynninen@workpower.fi.

Avainsanat: kirjanpito, tilinpäätös, tilitoimisto, Helsinki, Uusimaa

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.