Tilinpäätöstaitoinen kirjanpitäjä Staria Oyj:lle

Kokoaikainen

Helsinki

Haku päättyy 4.10.2022

Etsimme nyt kokenutta tilinpäätöstaitoista kirjanpitäjää asiakkaallemme Staria Oyj:lle vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen.

”Staria Oyj:n missio on auttaa kasvuyrityksiä kehittymään kansainvälisen tason supertähdiksi. Kansainväliset talouspalvelut kattavat jo yli 40 maata ja johtava pilvipohjainen NetSuite-liiketoiminta-alusta modernisoi liiketoimintasi. Staria tuntee nopeaan kasvuun liittyvät haasteet, joten he auttavat varmistamaan, että sinulla on kaikki tarvittavat työkalut kansainvälisen kasvun vauhdittamiseksi.”

Työtehtäviäsi ovat:

Tehtävässä vastaat yhden tai useamman nimetyn asiakasyrityksen kirjanpidosta muun tiimin tukemana. Toimenkuvassasi painottuu vastuu yritysten kirjanpidosta (sisältäen tilinpäätökset) sekä päivittäisten talousasioiden hoitamisesta, kuten veroilmoitukset ja kuukausiraportoinnit. Pääset myös kehittämään Starian omia sekä asiakkaiden taloushallinnon prosesseja ja toivommekin, että sinulta löytyy tätä kehitysintoa. Staria hyödyntää talouspalveluissaan moderneja työkaluja, ja pääset työssäsi käyttämään moderneja järjestelmiä, joiden käyttöön sinut koulutetaan.

Tehtävässä menestyäksesi toivomme sinulta:

  • Vähintään 5 vuoden kokemusta Oy-kirjanpidosta ja itsenäistä tilinpäätöstaitoa – kokemus konsernitilinpäätöksistä katsotaan eduksesi
  • Hyviä IT-taitoja – NetSuite ERP ja Netvisor osaaminen on plussaa
  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta, esim. merkonomi tai tradenomi
  • Hyvää suomen sekä englannin kielen kirjallista ja suullista osaamista
  • Erinomaisia yhteistyö -ja itsensä johtamisen taitoja
  • Itsenäistä työotetta ja kykyä hoitaa tehtävät huolellisesti alusta loppuun saakka
  • Kykyä ja halua toimia myös osana tiimiä sekä auttaa muita tarvittaessa

Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle:

Staria Oyj tarjoaa sinulle vakaan ja mielenkiintoisen työpaikan, jossa pääset työskentelemään niin kotimaisten kuin globaalien kasvuyritysten parissa. Starian toiminta kasvaa jatkuvasti, joten uusia etenemismahdollisuuksia avautuu jatkuvasti yrityksen sisällä. Uudessa työtiimissäsi on 10 taloushallinnon innostunutta osaajaa sekä hyvä yhteishenki ja rento tekemisen meininki. Voit työskennellä jollakin Starian toimistoista ympäri Suomea (Helsinki, Turku, Tampere, Kotka, Salo ja Vaasa), tai joustavasti etänä nyt ja jatkossakin. Sinulla on lisäksi käytössäsi mm. liukuva työaika, lounas- ja kulttuuri/liikuntaetu, kotitoimistobudjetti, vapaa-ajan vakuutus ja hyvä työterveyshuolto Mehiläisessä. Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakkaalle kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen.

Stariaan pääset tutustumaan lisää TÄSTÄ.

Lisätietoa rekrytointiprosessista:

Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten asiakkaamme pyynnöstä toivommekin, että hakemukset lähetetään WorkPowerin verkkosivujen kautta. Hakeminen on helppoa – riittää, kun jätät meille yhteystietosi ja CV:si mahdollisen vapaamuotoisen hakemustekstin kera. Haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti!

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 10–14 välillä HR-konsultti Linda Saarinen: 040 630 8101 tai linda.saarinen@workpower.fi. Mikäli emme pääse heti vastaamaan puheluusi, jätäthän soittopyynnön tai laitat tekstiviestiä perään, niin palaamme sinulle takaisin mahdollisimman pian.

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.