Tilinpäätöstaitoinen kirjanpitäjä Profitcountille

Kokoaikainen

Helsinki

Haku päättyy 16.10.2022

Etsimme nyt tilinpäätöstaitoista kirjanpitäjää asiakkaallemme Profitcountille Helsinkiin kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen.

Profitcount on vuonna 1993 perustettu helsinkiläinen tilitoimisto, joka sijaitsee Sörnäistenkadulla. Profitcountin visiona on tuottaa asiakkailleen pysyviä ratkaisuita ja tarjota asiakkaidensa tarpeita vastaavia talouspalveluita. Profitcount on erikoistunut tuloksellisten yrityksen taloudenhallintaan ja yrityksen työhönsä omistautunut tiimi palvelee asiakkaitaan yksilöllisesti vuoden ympäri.

”Visiomme on tuottaa pysyviä ratkaisuja asiakkaillemme ja tarjota asiakkaidemme tarpeita vastaavia kirjanpitopalveluita. Vahvuutemme on palvella asiakkaitamme yksilöllisesti vuoden ympäri. Olemme nuori ja todella omistautunut tiimi, joka on erikoistunut tuloksellisten yritysten taloudenhallintaan.”

Työtehtäväsi:

Kirjanpitäjänä vastaat asiakkaidesi kirjanpidon kokonaisprosessista tilinpäätöksineen yhdessä tiimisi kanssa. Sinulla on asiakkaina erilaisia yrityksiä, eri toimialoilta ja tarjoat heille ammattitaitoisesti taloushallinnon palveluita.

Tehtävässä menestyäksesi toivomme sinulta:

  • Vankkaa kokemusta tilinpäätöksistä, taloushallinnon kokonaisuuksista sekä aikaisempaa kokemusta työskentelystä tilitoimistossa
  • Alalle soveltuvaa kaupallisen alan koulutusta
  • Erinomaisia IT-taitoja ja järjestelmäosaamista, eduksesi katsomme kokemuksesi Netvisor ja Visma Fivaldi -järjestelmistä
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsin kielen osaaminen on eduksesi
  • Innostuvaa ja kehitysintoista asennetta sekä kykyä työskennellä ajoittain nopeasti muuttuvassa ympäristössä
  • Ystävällisiä asiakaspalvelutaitoja ja aitoa halua auttaa asiakkaitasi
  • Positiivista ja tiimihenkistä työskentelyotetta
  • Tarkkuutta ja vastuullisuutta sekä kykyä itsenäiseen työhön

Tarjoamme sinulle:

Pääset työskentelemään osana nuorekasta ja ammattitaitoista työyhteisöä, jossa huikeat työkaverisi tukevat sinua ammatillisessa kehityksessäsi kohti henkilökohtaisia tavoitteitasi. Profitcountilla panostetaan aidosti työhyvinvointiin, ryhmädynamiikkaan ja ammatilliseen kehitykseen. Pääset osallistumaan yrityksen tiimipäiviin ja virkistysmatkoihin. Profitcount tarjoaa sinulle viihtyisän työympäristön hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Sörnäisissä, modernit työskentelyvälineet sekä mahdollisuuden työskennellä osittain myös etänä. Työaikasi painottuvat asiakkaiden tarpeiden mukaan klo 8-17 välille. Tehtävässä työllistys Profitcountille vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Tutustu lisää Profitcountiin TÄSTÄ

Lisätietoa rekrytointiprosessista:

Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten asiakkaamme pyynnöstä toivommekin, että hakemukset lähetetään WorkPowerin verkkosivujen kautta. Hakeminen on helppoa – riittää, kun jätät meille yhteystietosi ja CV:si mahdollisen vapaamuotoisen hakemustekstin kera. Haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti!

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 10-14 välillä HR-konsultti Elina Hynninen: 044 745 5170 tai elina.hynninen@workpower.fi. Mikäli en pääse heti vastaamaan puheluusi, jätäthän soittopyynnön tai laita tekstiviestiä perään, niin soitan sinulle mahdollisimman pian takaisin. 

Avainsanat: kirjanpito, tilinpäätös, tilitoimisto, Helsinki, Uusimaa

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.