Tilinpäätöstaitoinen kirjanpitäjä Helsinkiin

Kokoaikainen

Helsinki

Haku päättyy 21.2.2023

Etsimme nyt tilinpäätöstaitoista kirjanpitäjää asiakkaallemme tilitoimistoon vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen. Toimisto sijaitsee lähellä Helsingin keskustaa ja käytössäsi on liukuva työaika sekä voit työskennellä osittain myös etänä. Palkkahaarukka tässä tehtävässä on 3500–4100 €/kk – tämä määräytyy kokemuksen mukaan.

Työtehtäviäsi ovat:

Tässä tehtävässä sinulla on omat mikro- tai PK-osakeyhtiöasiakkaasi, joiden kirjanpidosta, tilinpäätöksistä, veroilmoituksista ja muusta hallinnollisesta työstä vastaat. Osa kirjanpitoaineistosta saadaan paperisena, suurin osa noudetaan eTaskun pilvipalvelusta kirjanpitoon. Kirjanpitojärjestelmänä käytössäsi on Procountor.

Tehtävässä menestyäksesi toivomme sinulta:

 • Useamman vuoden kokemusta kirjanpidosta ja itsenäistä tilinpäätöstaitoa
 • Tehtävään soveltuvaa koulutusta, esim. merkonomi tai tradenomi – tärkeintä on kuitenkin aiempi kokemus sekä hyvä asenne
 • Hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista osaamista
 • Erinomaisia asiakaspalvelu- ja yhteistyötaitoja
 • Oma-aloitteisuutta ja itsenäistä työotetta – suoritat tehtäväsi tunnollisesti alusta loppuun
 • Kykyä ja halua toimia myös osana tiimiä sekä edustaa työnantajaa arvokkaasti

Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle:

 • Vakaan työpaikan, jossa pääset työskentelemään mielenkiintoisten asiakkuuksien parissa mukavassa työyhteisössä
 • Pääset osaksi kasvavaa yritystä ja tiimiä – tällä hetkellä tiimissä työskentelee kahdeksan taloushallinnon ammattilaista
 • Toimisto sijaitsee upealla paikalla lähellä Helsingin keskustaa
 • Käytössäsi on hybridimallinen työskentely ja liukuva työaika
 • Saat uuteen työhösi kattavan perehdytyksen
 • Hyvän työterveyshuollon, liikuntasetelit ja lounasedun
 • Vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen vakaassa yrityksessä
 • Palkkahaarukka tässä tehtävässä on 3500–4100 €/kk kokemuksen ja osaamisen mukaan

Lisätietoa rekrytointiprosessista:

Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten asiakkaamme pyynnöstä toivommekin, että hakemukset lähetetään WorkPowerin verkkosivujen kautta. Mikäli kiinnostuit, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen, CV:si sekä suosittelijasi yhteystiedot. Haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä, joten kannattaa toimia nopeasti!

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 10–14 välillä HR-konsultti Linda Saarinen: 040 630 8101 tai linda.saarinen@workpower.fi. Mikäli emme pääse heti vastaamaan puheluusi, jätäthän soittopyynnön tai laitat tekstiviestiä perään, niin palaamme sinulle takaisin mahdollisimman pian.

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!