Tilinpäätöstaitoinen kirjanpitäjä Helsinkiin

Kokoaikainen

Helsinki

Haku päättyy 1.12.2021

Haemme nyt asiakkaallemme, perheyritys Mandaatille yrityksen kasvaessa tilinpäätöstaitoista kirjanpitäjää Helsinkiin.

”Mandaatti on vuodesta 2002 toiminut tilitoimisto, jolla on toimintaa Oulussa, Espoossa, Tampereella, Limingassa ja Jyväskylässä. Mandaatin visiossa kasvu ja kehitys kulkevat käsi kädessä. Jos ei ole kasvua, ei ole myöskään kehitystä. Mandaatissa on aina panostettu palveluun ja johtamiseen, ja Mandaatin työntekijät ovat vahvan taloushallinnon koulutuksen saaneita ammattilaisia.”

Työtehtäväsi:

Tässä tehtävässä vastaat kirjanpitäjänä nimettyjen asiakkaidesi kirjanpidosta ja tilinpäätöksistä kokonaisuudessaan. Sinulla on asiakkaina eri toimialojen yrityksiä ja olet heihin aktiivisesti yhteydessä, tarjoten henkilökohtaista ja osaavaa taloushallinnon palvelua.

Tehtävässä menestyäksesi arvostamme:

  • 1-2 vuotta kokemusta kirjanpidosta sekä tilinpäätöstaitoa, aikaisempi kokemus tilitoimistosta työskentelystä on eduksesi
  • Alalle soveltuvaa koulutusta, esim. merkonomi tai tradenomi
  • Suomen kielen osaamista, muu kielitaito on eduksesi
  • Taloushallinnon järjestelmäosaamista sekä näppäryyttä eri järjestelmien käyttämiseen, Procountor- ja Netvisor järjestelmien osaaminen on eduksesi
  • Rohkeutta tarttua työtehtäviin sekä itsenäistä otetta suorittaa tehtävät tunnollisesti alusta loppuun
  • Palveluasennetta sekä aitoa halua auttaa asiakkaita erilaisissa taloushallinnon kysymyksissä
  • Yhteistyötaitoja työskennellä osana tiimiä sekä iloista asennetta oppia uutta ja kehittyä työssä

Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle:

Tulet osaksi mukavaa ja tiivistä työyhteisöä, jossa on aina tilaa uusille kehitysideoille ja uuden oppimiselle. Pääset osaksi yrityksen kasvua ja kehitystä sekä kehittämään osaamistasi taloushallinnon mielenkiintoisissa tehtävissä. Työpaikkasi sijaitsee Helsingin Pukinmäessä ja Mandaatti tarjoaa sinulle joustavat työajat, osittaisen etätyömahdollisuuden sekä hyvät henkilöstöedut. Työllistyt suoraan Mandaatille vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen.

”Mandaatin johtamisen kulmakivet ovat työyhteisön hyvä fiilis, korkea osaaminen, ihmisläheinen asiakaspalvelu ja tuloksellinen toiminta. Mandaatti pyrkii tarjoamaan työntekijöille mieluisan työyhteisön, joka tukee työntekijän kokonaishyvinvointia.”

Muuta tietoa:

Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten asiakkaamme pyynnöstä toivommekin, että hakemukset lähetetään WorkPowerin verkkosivujen kautta. Mikäli kiinnostuit, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen, CV:si sekä suosittelijasi yhteystiedot. Haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti!

Lisätietoja tehtävästä antaa: HR-konsultti, Heta Rohkimainen 040 630 8101 tai heta.rohkimainen@workpower.fi

Avainsanat: kirjanpito, tilitoimisto, Uusimaa, Helsinki

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.