Tilinpäätöstaitoinen kirjanpitäjä Dargon Oy:lle

Kokoaikainen

Helsinki

Haku päättyy 28.8.2022

Etsimme nyt kahta tilinpäätöstaitoista kirjanpitäjää asiakkaallemme Dargon Oy:lle Helsingin Eiranrantaan vakituisiin ja kokoaikaisiin työsuhteisiin.

Dargon Oy:llä on vankka tausta kirjanpitoalalla – yritys on perustettu vuonna 1993. He ovat profiloituneet lääkäreiden ja hammaslääkäreiden konsultaatio- ja tilitoimistoksi.

Työtehtäviäsi ovat:

Tässä tehtävässä vastaat osakeyhtiön kirjanpitotyöstä ja tilinpäätöksistä sekä hoidat lisäksi palkanlaskennan ja veroilmoitukset sekä olet aktiivisesti yhteydessä asiakkaisiin. Osalla asiakkaista kirjanpitoaineistot ovat fyysisiä ja mm. näiden osalta pidät asiakkaisiin yhteyttä kirjanpitoaineiston saamiseksi, ellei se ole sähköisesti saatavilla pilvestä. Kirjanpitojärjestelmänä käytössäsi on Procountor.

Tehtävässä menestyäksesi toivomme sinulta:

  • Useamman vuoden kokemusta kirjanpidosta ja itsenäistä tilinpäätöstaitoa
  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta, esim. merkonomi tai tradenomi – tärkeintä on kuitenkin aiempi kokemus sekä hyvä asenne
  • Hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista osaamista
  • Erinomaisia asiakaspalvelu- ja yhteistyötaitoja
  • Oma-aloitteisuutta ja itsenäistä työotetta – suoritat tehtäväsi tunnollisesti alusta loppuun
  • Kykyä ja halua toimia myös osana tiimiä sekä edustaa työnantajaa arvokkaasti

Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle:

Dargon Oy tarjoaa sinulle vakaan työpaikan, jossa pääset työskentelemään mielenkiintoisten asiakkuuksien parissa osana mukavaa työyhteisöä. Pääset myös osaksi jatkuvasti kasvavaa yritystä sekä tiimiä, jossa vallitsee lämmin ja hyvä työilmapiiri – tiimissä työskentelee tällä hetkellä kahdeksan taloushallinnon ammattilaista. Toimisto sijaitsee upealla paikalla Helsingin Eiranrannassa. Saat uuteen työtehtävääsi kattavan perehdytyksen, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus työskennellä joustavasti myös etänä. Käytössäsi on lisäksi liukuva työaika.

Yritykseen pääset tutustumaan lisää TÄSTÄ.

Lisätietoa rekrytointiprosessista:

Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten asiakkaamme pyynnöstä toivommekin, että hakemukset lähetetään WorkPowerin verkkosivujen kautta. Mikäli kiinnostuit, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen, CV:si sekä suosittelijasi yhteystiedot. Haku päättyy heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten kannattaa toimia nopeasti!

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 10–14 välillä HR-koordinaattori Linda Saarinen: 040 630 8101 tai linda.saarinen@workpower.fi. Mikäli emme pääse heti vastaamaan puheluusi, jätäthän soittopyynnön tai laitat tekstiviestiä perään, niin palaamme sinulle takaisin mahdollisimman pian.

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.