TIG/ MAG hitsaaja

Kokoaikainen

Ähtäri

Haku päättyy 2.11.2021

Etsimme asiakkaallemme Ähtäriin hitsaajaa

Työnkuvaus:

Työtä tehdään yrityksen omien tuotteiden parissa, suurella ammattiylpeydellä. Pitkä kokemus ja loistava ammattitaito luo pohjan laadukkaille tuotteille. Työssä hitsataan vaihtelevan kokoisia kappaleita räätälöidysti asiakkaiden tarpeisiin. 

Toivomme hakijalta:

Olemme kiinnostuneita aloittelevista metallialan osaajista sekä jo kokeneista konkareista. Olet tähän tehtävään sopiva henkilö, jos olet oma-aloitteinen sekä innostunut hitsaamisesta, ja voisit kuvailla itseäsi ahkeraksi, tunnolliseksi ja sitoutuneeksi työntekijäksi. Työ on fyysistä ja edellyttää hyvää kuntoa. Voimassaolevat hitsausluokat, työturvallisuus- sekä tulityökortit lasketaan eduksesi.

ASENNE RATKAISEE PALJON!

Tarjoamme sinulle:

  • pitkäaikaiseen työsuhteen
  • hyvän perehdytyksen työtehtävään sekä ammattitaitoisen tiimin tuen
  • arvokasta työkokemusta
  • mukavan työporukan ja rennon ilmapiirin

Hakuprosessi:

Lähetä hakemuksesi nettisivujemme kautta pikaisesti. Hakemukseen liitä tietoja aiemmasta työkokemuksestasi sekä myös palkkatoiveesi. Työ alkaa mahdollisimman pian, mutta sopivan henkilön löytyessä aloitusajankohdasta voidaan myös neuvotella.

Lisätietoja:

HR-konsultti Elina Forssell

elina.forssell@workpower.fi

040 706 9967

Avainsanat: kokoaikatyö, hitsaaja, metalliala

Hae työpaikkaa

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Työelämätaidot – ole rohkeasti loistava!

Pysähdytkö koskaan miettimään, mikä on sujunut työssäsi hyvin tai mitä voisit mahdollisesti tehdä paremmin? Onko sinulla mahdollisuus perehtyä omiin työelämätaitoihisi työn ohessa? Suunnitteletko tulevaa päivää tai työviikkoa, vai sujahtavatko päivät ohi sen kummemmin ajattelematta? Tässä muutamia ajatuksia meiltä aiheeseen liittyen.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.