fbpx

TIG-hitsaaja

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Pääkaupunkiseutu, Vantaa

Haku päättyy 3.10.2021

Etsitkö käsillä tehtävää työtä metalliteollisuuden parista? Oletko osaava TIG-hitsaaja?

Haemme TIG-hitsaajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen asiakkaallemme Vantaalle. Asiakkaamme on suomalaisen ohutlevytekniikan pioneeri, joka valmistaa ruostumattomasta ja haponkestävästä teräksestä itse suunnittelemiaan tuotteita. He ovat yli 60 vuoden ajan erikoistuneet kehittämään prosessilaitteita sekä komponentteja teollisuuden eri aloille laserhitsausta ja -leikkausta hyödyntäen.

Työpäiväsi
Työpäiväsi kuluvat TIG-hitsauksen parissa, kun käsissäsi valmistuvat yrityksen omaan tuotantoon kuuluvat tuotteet muun muassa energiateollisuuteen ja kuljetusjärjestelmiin. Työstettävät materiaalit ovat pääasiassa rosteria ja haponkestävää terästä 1,5mm ainevahvuudesta lähtien. Työnkuva on melko itsenäinen ja päiväsi kuluvat omalla työpisteelläsi hitsaten. Päivittäinen työaikasi on maanantaista perjantaihin klo 7.00-15.00. Työsuhteessa noudatetaan Teknologiateollisuuden työehtosopimusta. 

Arvostamme

  • Soveltuvaa koulutusta ja aiempaa työkokemusta TIG-hitsauksesta
  • Hyvää käsialaa TIG-hitsauksessa sekä kuvanlukutaitoa
  • Halua onnistua työssäsi 
  • Voimassa olevia työturvallisuus- ja tulityökortteja töiden alkaessa

Tarjoamme sinulle

Tässä työssä saat modernit työvälineet ja mukavat tilat työsi tueksi. Mukava työporukka takaa viihtymisen ja toivommekin, että viihdyt työssäsi pitkään. Työsuhde alkaa kuuden kuukauden määräaikaisuutena WorkPowerin kautta, jonka jälkeen sinun toivotaan jäävän työskentelemään suoraan asiakasyrityksen kirjoille. 

WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa yrityksessä, joka on toiminut alalla yli 15 vuoden ajan ja jatkaa kasvuaan. Tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin. Saat työntekijänämme nelihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten jätä hakemuksesi meille kotisivujemme kautta mahdollisimman pian. Haastattelut toteutetaan turvallisesti ja helposti etähaastatteluina joko puhelimitse tai videohaastatteluina. Olemme yhteydessä kaikkiin järjestelmämme kautta hakeneisiin viimeistään hakuajan päätyttyä.

Jäikö kysyttävää?

HR-trainee Jaana Inkiläinen
jaana.inkilainen@workpower.fi
040 637 7437 (yhteydenotot arkisin klo 9.30-11.30)

Avainsanat: tig-hitsaaja, tig, hitsaaja, hitsaus, metalliteollisuus

Hae työpaikkaa

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Työelämätaidot – ole rohkeasti loistava!

Pysähdytkö koskaan miettimään, mikä on sujunut työssäsi hyvin tai mitä voisit mahdollisesti tehdä paremmin? Onko sinulla mahdollisuus perehtyä omiin työelämätaitoihisi työn ohessa? Suunnitteletko tulevaa päivää tai työviikkoa, vai sujahtavatko päivät ohi sen kummemmin ajattelematta? Tässä muutamia ajatuksia meiltä aiheeseen liittyen.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.