TIG-hitsaaja

Kokoaikainen

Jyväskylä

Haku päättyy 7.4.2024

Haemme asiakkaallemme Jyväskylään ammattitaitoista TIG-hitsaajaa.

Työnkuva ja odotukset:

Etsimme muutaman vuoden kokemuksen omaavaa levyseppähitsaajaa erilaisten teräsrakenteiden, esimerkiksi putkien ja säiliöiden hitsaamiseen. Eduksi katsotaan, mikäli hakijalla on aikaisempaa kokemusta säiliöiden hitsaamisesta. Hitsattava materiaali on pitkälti ruostumatonta terästä. Työ edellyttää piirustusten lukutaitoa sekä voimassa olevia luokkia TIG:lle. Tekijältä odotetaan toimeen tarttuvaa ja itsenäistä otetta työhön. Työtä tehdään päivävuorossa klo 7-15.30.

Tarjoamme sinulle:
Työtä on tarjolla pidemmäksi aikaa ammattitaitoisessa työporukassa. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Työsuhteessa noudatetaan Teknologiateollisuuden työehtosopimusta, palkkaus 12-15 €/h henkilön osaamiseen pohjautuen.

Hakuprosessi:
Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, laitathan CV:llä varustetun hakemuksesi palkkatoiveineen nettisivujemme kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Alustavat haastattelut pidetään WorkPowerin toimesta ja jatkohaastattelut asiakkaan kanssa. Asiakasyrityksestä kerromme lisää haastattelussa.

Lisätietoja:
Maiju Majamaa, HR-koordinaattori
maiju.majamaa@workpower.fi
040 653 7398

Avainsanat: hitsaaja, TIG, kokoaikatyö

Ilmoitusnumero: 93218174

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus