Tig-hitsaaja

Kokoaikainen

Janakkala

Haku päättyy 10.7.2022

Etsimme asiakkaallemme TIG-hitsaajaa suorarekrytointina vakituiseen työsuhteeseen!

Työtehtävät ovat pääasiassa ruostumattoman teräksen hitsaamista.

Toivomme:
– kone- ja metallialan koulutusta
– tig-hitsausosaamista
– piirustustenlukutaitoa
– aiempaa kokemusta metallialan työtehtävistä
– hyvää ja ahkeraa asennetta

Toivomme sinun olevan oma-aloitteinen ja reipas tekijä, joka viihtyy vaihtelevien työtehtävien parissa. Oman auton käyttömahdollisuus on etu. Palkkaus määräytyy tehtävään valittavan henkilön osaamisen ja kokemuksen mukaan. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja:
Rekrytointi tehdään yhteistyössä WorkPowerin kanssa, joten tartu toimeen ja lähetä CV, hakemus ja palkkatoive osoitteessa www.workpower.fi. Tiedustelut WorkPowerin Camilla Lehto, camilla.lehto@workpower.fi. tai p. 040 516 9393 arkisin klo 12-14 ajalla.

Avainsanat: kokopäivätyö, tig, vakituinen, ohutlevy, ohutlevytyö

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.