TIG-hitsaaja Jyväskylään

Kokoaikainen

Jyväskylä

Haku päättyy 10.12.2023

Haemme asiakkaallemme Jyväskylään TIG-hitsaajaa

Asiakasyrityksemme on alalla vakiintunut toimija, joka erikoistuu voitelu- ja hydrauliikkajärjestelmien sekä teräsrakenteiden suunnitteluun, valmistukseen ja toteutukseen. He tarjoavat asiakkailleen luotettavia ja tehokkaita ratkaisuja projekteihin alihankintakokoonpanosta teräsrakenteiden valmistukseen.

Työnkuvaus 

Etsimme nyt kokenutta TIG-hitsaajaa säiliöiden sekä korkealaatuisten teräsrakenteiden hitsaukseen haponkestävälle sekä kirkkaalle materiaalille. Työtehtäviisi kuuluu teknisten piirrustusten lukeminen ja tulkinta, metallirakenteiden ja -laitteiden valmistaminen hitsaamalla sekä hitsauslaitteiden ja -koneiden valvonta ja huolto.

Mitä toivomme sinulta?

Voit olla etsimämme henkilö, mikäli Sinulla on alan koulutus tai työkokemuksen kautta tullut ammattitaito tig-hitsauksesta. Lisäksi osaat lukea piirustuksia. Tulityökortti ja voimassa olevat kirkasputkiluokat luetaan eduksi. Toivomme sinulta ammattitaitoista työotetta, laadukasta työnjälkeä sekä luotettavuutta.

Mitä tarjoamme?

Asiakkaamme on menestyvä yritys, joka tekee laadukasta alihankintaa teollisuuteen. Saat mahdollisuuden työllistyä yritykseen, jossa jokaisen työpanosta arvostetaan. Me WorkPowerille olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Kuinka hakea?

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hae jo tänään! Kerro hakemuksessasi osaamisestasi ja liitä mukaan palkkatoiveesi.

Lisätietoja: HR-konsultti Santeri Lahdelma

santeri.lahdelma@workpower.fi

040 688 6545

Ilmoitusnumero: 86324277

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus