Terminaalityöntekijä, Avoin, PK-seutu

Kokoaikainen

Vantaa

Haku päättyy 12.12.2021

Työnkuvaus:

Haemme jatkuvasti asiakkaillemme terminaalityöntekijöitä PK-seudulle, pääosin lentokentän läheisyyteen. Työt ovat yleensä 2-vuorotyötä ja sijoittuu arkipäiville. Satunnaisesti työtä voi olla tarjolla myös viikonlopuille. Työt pitävät sisällään monipuolisesti terminaalin liittyviä työtehtäviä muun muassa: tavaranvastaanottoa, lajitteluhihnalla työskentelyä, keräilyä sekä muita alaan liittyviä työtehtäviä. Voit olla jo kokenut terminaalityöntekijä tai uusi alalla, tärkeintä on asenne.

Odotamme sinulta:

– Itsenäistä ja oma-aloitteista otetta työhön
– Täsmällisyyttä ja tarkkuutta
– Reipasta asennetta

Tarjoamme sinulle:

– Vähintään TES:n mukaisen palkkauksen
– Luotettavan työnantajan
– Mahdollisuuden edetä työurallasi
– Mukavan työympäristön

Hakuprosessi:

Työt alkavat asiakkaan tarpeen mukaan. Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, laitathan hakemuksesi linkin kautta tai sähköpostilla. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja:

HR-koordinaattori Karoliina Rainio
karoliina.rainio@workpower.fi

HR-konsultti Ossi Saarela
ossi.saarela@workpower.fi

Avainsanat: terminaali, logistiikka, terminaalityöntekijä, pääkaupunkiseutu, vuorotyö

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.