Teräsrakenneasentaja

Kokoaikainen

Pori

Haku päättyy 29.5.2022

Haemme asiakkaallemme Poriin ammattitaitoista asentajaa. Työmaa sijaitsee kuitenkin Kemissä!

Työnkuva:
Työssä työskentelet vuoroviikoin komennuksella Kemissä, eli viikko töitä, viikko vapaata. Työhön kuuluu monipuolisesti erilaisia teräsrakenteiden asennuksia. Yritys toimii mm. putkiasennusten, venttiiliasennusten, linjastojen, teräsrakenteiden ja elementtien parissa. Voit olla mekaaninen asentaja, putkiasentaja tai muu ammattimies. Työhön et tarvitse paljoakaan kokemusta, kunhan hallitset työkalujen käytön. Toimit kokeneempien asentajien mukana ja sinut perehdytetään työhön. Reipas asenne riittää! Luemme eduksesi hitsauskokemuksen, mutta hitsaustaito ei ole välttämätön.

Toivomme sinulta tarkkaa työnjälkeä, oma-aloitteisuutta ja reipasta asennetta. Saat monipuolisen ja haastavan työpaikan reippaiden työkavereiden kera. Lisäksi työntekijänämme saat HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä ongelmatilanteissa. 

Hakuprosessi:
Työ alkaa sopimuksen mukaan. Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, laitathan CV:llä varustetun hakemuksesi palkkatoiveineen nettisivujemme kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Alustavat haastattelut pidetään WorkPowerin toimesta (etänä) ja jatkohaastattelut asiakkaan kanssa. Lähetä hakemuksesi paikkaan siis pian!

Lisätietoja:
HR Trainee
Markus Mailisto
markus.mailisto@workpower.fi
040 705 0722

Avainsanat: mekaaninen asentaja, asentaja, putkiasentaja, putki, hitsaus, hitsaaja, pori, kemi, komennus

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.