Teräsrakenneasentaja

Kokoaikainen

Hankasalmi, Jyväskylä

Haku päättyy 31.8.2022

Pysyvätkö työkalut käsissäsi? Nautitko fyysisestä työstä ja siitä, että työpäiväsi kuluvat nopeasti?

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme teräsrakenneasentajia Keski-Suomeen

Työpäiväsi

Työpäiväsi kuluvat teräsrakenteiden ja kannakkeiden asentamisessa sekä hitsaamisessa tehtaalla Keski-Suomessa. Työssä käsitellään myös painavia osia taljojen avulla, joten hyvästä fyysisestä kunnosta on hyötyä. Työ on monipuolista, ja siinä on esimerkiksi teräsrakenteiden kasaamista kuvien mukaan, pääset rakentamaan monimutkaisia laitteita ja kokonaisuuksia. Hitsaus on pieni osa työtä. 

Arvostamme

  • Kokemusta metalliteollisuudesta esim. haalauksesta, teräsrakennetyöstä tai puikkohitsaamisesta
  • Kuvanlukutaitoa
  • Kolmiulotteista hahmotuskykyä
  • Reipasta ja motivoitunutta työtapaa
  • Tiimityötaitoja sekä hyvää asennetta

Mitä tarjoamme?

Asiakkaamme tarjoaa sinulle loistavan mahdollisuuden kehittyä urallasi teräsrakenneasennusten parissa. Sinua tuetaan ammatillisessa kasvussasi ja kattavan perehdytyksen jälkeen pääset toimimaan itsenäisesti työparisi kanssa. Työ alkaa määräaikaisena vuokratyösuhteena WorkPowerin kautta, minkä jälkeen asiakkaamme toivoo sinun jäävän työskentelemään suoraan heidän kirjoilleen. 

WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa yrityksessä, joka on toiminut alalla yli 15 vuoden ajan ja jatkaa kasvuaan. Tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin. Saat työntekijänämme nelihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Jätä hakemuksesi meille suoraan sähköpostiin tai kotisivujemme kautta mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti!

Jäikö kysyttävää

HR-koordinaattori Santeri Lahdelma
santeri.lahdelma@workpower.fi
040 688 6545 

Avainsanat: asentaja, rautarakenneasentaja, teräsrakenneasentaja, hitsaaja, metallityöntekijä, rakennustyöntekijä

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.