Teollisuussähköasentaja

Kokoaikainen

Pori, Harjavalta

Haku päättyy 10.3.2024

Haemme asiakkaallemme Poriin ja sen lähialueelle ammattitaitoista teollisuussähköasentajaa.

Asiakkaamme on monipuolinen teollisuuden sähkö- kunnossapito- ja instrumentointiasennusten osaaja. Työsi pitää sisällään teollisuuden sähkökunnossapitoa sekä erilaisia sähköasennuksia, kuten ennakkohuoltoja, korjauksia sekä uuden asennusta. Työssä menestyminen edellyttää osaamista vastaavasta työstä sekä alan koulutusta. Viikoittainen työaikasi on 40 h, maanantaista perjantaihin, pääasiassa 7–15.30. 

Toivomme sinulta voimassa olevia työturva- sähkötyö- sekä tulityökortteja. Olet ammattitaitoinen ja tarkka. Hoidat työsi huolellisesti, työturvallisuutta noudattaen. Omaat reippaan ja tekevän asenteen ja haluat kehittyä ammatillisesti. 

Saat työhösi perehdytyksen työsuhteen alussa. Lisäksi sinulla on erinomainen mahdollisuus päästä kehittymään sähköasentajana ja saamaan arvokasta työkokemusta. Työ on alkuun määräaikainen WorkPowerin kautta, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus päästä työskentelemään suoraan asiakkaan kirjoille. Maksamme sinulle palkan sähköistys- ja sähköasennusalan työehtosopimuksen mukaan, aikaisemman kokemuksesi huomioiden. Työt alkavat aikaisintaan maaliskuussa. 

WorkPower on kotimainen yritys, joka on toiminut alalla jo 20 vuoden ajan ja jatkaa edelleen kasvuaan. Työnantajanasi tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin. Työntekijänämme saat HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti.

Kiinnostuitko? Työt alkavat sopimuksen mukaan, joten jätäthän CV:llä varustetun hakemuksesi suoraan kotisivujemme kautta. Aloitamme alkuhaastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi meille jo tänään! 

Kysyttävää? Voit laittaa minulle tarvittaessa sähköpostia osoitteeseen saara.kolkka@workpower.fi tai soittaa numeroon 040 194 9888 (tiistaista torstaihin klo 10-12). 

Avainsanat: teollisuus, teollisuussähkö, asennus, korjaus, huolto, teollisuussähköasentaja, sähkäri

Ilmoitusnumero: 93833726

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus