Teollisuussähköasentaja

Kokoaikainen

Pori, Rauma, Harjavalta

Haku päättyy 10.10.2023

Sykkiikö sydämesi erilaisille teollisuuden sähköasennuksille? Pysyvätkö työkalut hyvin käsissäsi? Mikäli vastasit kysymyksiimme myönteisesti, jatka lukemista, tämä saattaa olla sinun paikkasi!

Haemme asiakkaallemme Satakunnan alueelle teollisuussähköasentajaa.

Työnkuva:
Asiakkaamme on monipuolinen teollisuuden sähkö- kunnossapito- ja instrumentointiasennusten osaaja. Työsi pitää sisällään teollisuuden sähkökunnossapitoa sekä erilaisia sähköasennuksia, kuten ennakkohuoltoja, korjauksia ja uuden asennusta. Toivomme sinulta osaamista vastaavasta työstä sekä kokemusta teollisuuden työympäristöstä.

Toivomme sinulta:
– voimassa olevaa työturva-, sähkötyö- ja tulityökorttia
– asiakaspalveluhenkeä
– tarkkuutta ja ammattitaitoa
– reipasta asennetta

Tarjoamme sinulle:
Saat työhösi perehdytyksen työsuhteen alussa. Lisäksi sinulla on erinomainen mahdollisuus päästä kehittymään sähköasentajana ja saamaan arvokasta työkokemusta. Työ on alkuun määräaikainen WorkPowerin kautta, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus päästä työskentelemään suoraan asiakkaan kirjoille. Palkkaus sähköistys- ja sähköasennusalan työehtosopimuksen mukaan. 

WorkPower on kotimainen yritys, joka on toiminut alalla jo 20 vuoden ajan ja jatkaa edelleen kasvuaan. Työnantajanasi tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin. Työntekijänämme saat HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti.

Hakuprosessi:
Kiinnostuitko? Työt alkavat sopimuksen mukaan, joten jätäthän CV:llä varustetun hakemuksesi suoraan kotisivujemme kautta. Hakemus kannattaa laittaa, vaikket olisikaan ihan varma, onko oma kokemuksesi tai osaamisesi riittävää! 

Lisätietoja:
Saara Kolkka / HR-koordinaattori
saara.kolkka@workpower.fi
040 194 9888

Avainsanat: teollisuus, teollisuussähkö, asennus, korjaus, huolto, teollisuussähköasentaja

Ilmoitusnumero: 82005058

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus