Teollisuusnosturitarkastaja Algol Technics Oy

Kokoaikainen

Virrat, Tampere, Nokia, Kangasala, Lempäälä, Pirkkala, Pälkäne, Sastamala, Valkeakoski, Ylöjärvi, Akaa, Orivesi, Urjala, Vesilahti

Haku päättyy 11.6.2023

Teollisuusnosturitarkastaja

Etsimme nyt vakituiseen kokopäivätyöhön Pirkanmaan alueelle sertifioitua teollisuusnosturitarkastajaa työskentelemään nostolaitteiden parissa! Oletko etsimämme osaaja?

Työtehtäväsi
Tulet työssäsi vastaamaan nostolaitteiden määräaikaistarkastuksista, huolloista ja korjauksista. Varmistat työlläsi henkilökunnan ja ympäristössä työskentelevien turvallisuuden sekä pidät huolen siitä, ettei asiakkaiden tuotantoon tule yllättäviä epämieluisia käyttökatkoksia. Tulet työskentelemään erilaisissa kenttähuollon asiakkaiden tiloissa Pirkanmaan alueella.

Mitä odotamme sinulta?
Etsimme tiimiimme sopivaa henkilöä, jolla on työnteon asenne kohdallaan. Edellytämme sinulta aiempaa työkokemusta ja alalle soveltuvaa koulutusta tehtävään. Työnkuva on itsenäinen, joten toivomme sinun olevan oma-aloitteinen ja toimeen tarttuva. Eduksi luetaan kaikki muu aikaisempi kokemus teollisuuden ja metallialan työtehtävistä.

Mitä tarjoamme sinulle?
Tulet saamaan kokopäiväisen vakituisen työn kotimaisesta perheyrityksestä. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja itsenäisen työtehtävän pitkällä historialla varustetussa yrityksessä ja saat tueksesi työhön osaavan, hyvän yhteishengen omaavan yrityksen henkilöstön. Tehtävän palkkaus on kilpailukykyinen ja palkkaa maksamme aikaisemman kokemuksesi mukaisesti!

Algol Technics Oy on kotimainen, pitkään teollisuuden kunnossapidon alalla toiminut yritys, joka on teollisuuden kumppani ja materiaalinkäsittelyn asiantuntija. Algol Technics on vahvasti mukana teollisuuden automaation ja robotiikan kehityksessä. Lue lisää osoitteesta: https://algoltechnics.fi/yritys

Kiinnostuitko?
Hae paikkaa nyt! Rekrytointi tehdään yhteistyössä WorkPowerin kanssa. Tartu toimeen ja lähetä CV, hakemus ja palkkatoive osoitteeseen www.workpower.fi tai sähköpostilla camilla.lehto@workpower.fi Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja työ alkaa sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja sinulle antaa HR-konsultti Camilla Lehto, puh. 040 516 9393 klo 12–14 ajalla.

Avainsanat: sertifioitu, teollisuusnosturitarkastaja, Tampere, kokopäivätyö, vakituinen

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus