Teollisuusmaalari

Kokoaikainen

Kokemäki

Haku päättyy 4.6.2023

Haemme asiakkaallemme Kokemäelle ammattitaitoista teollisuusmaalaria.  

Työnkuvaus: 
Työnkuvaasi kuuluu erilaiset pintakäsittelyyn kuuluvat tehtävät, kuten kappaleiden suojausta, esivalmisteluja sekä korkeapaineruiskumaalausta. Haemme henkilöä, jolta löytyy edes hieman aiempaa kokemusta vastaavanlaisesta tehtävästä ja/tai alan koulutus. Työtä tehdään päivävuorossa. Työsuhteessa noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Toivomme sinulta hyvää asennetta ja kiinnostusta kehittyä työssäsi. Olet ahkera ja huolellinen työssäsi. Kokemus hiekkapuhaltamisesta lasketaan eduksesi. Lisäksi toivomme, että sinulla olisi voimassa oleva työturvallisuuskortti. 

Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työsuhteen monipuolisissa teollisuusmaalarin työtehtävissä. Mukavan ja reilun työnantajan ohella tukenasi on tiivis ja yhteen hiileen puhaltava työporukka. Sinulla on erinomainen mahdollisuus päästä kehittämään omaa ammatillista osaamistasi monipuolisissa työtehtävissä. Työ on alkuun määräaikainen WorkPowerin kautta, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus päästä työskentelemään suoraan asiakkaan kirjoille. 

WorkPower on kotimainen yritys, joka on toiminut alalla jo 20 vuoden ajan ja jatkaa edelleen kasvuaan. Työnantajanasi tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin. Työntekijänämme saat HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti.

Hakuprosessi:
Kiinnostuitko? Työt alkavat sopimuksen mukaan, joten jätäthän CV:llä varustetun hakemuksesi suoraan kotisivujemme kautta. Hakemus kannattaa laittaa, vaikket olisikaan ihan varma, onko oma kokemuksesi tai osaamisesi riittävää! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja potentiaalisimmat hakijat jatkavat vielä asiakkaan haastatteluun. Jos siis kaipaat uusia haasteita, monipuolista työnkuvaa ja loistavaa työporukkaa ympärillesi, laita hakemusta tulemaan!

Lisätietoja tehtävästä: 
HR-koordinaattori
Saara Kolkka
saara.kolkka@workpower.fi
040 194 9888

Avainsanat: teollisuusmaalari, päivävuoro, korkeapaineruiskumaalaus

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus