Teollisuusmaalari Premekon Oy:lle

Kokoaikainen

Imatra, Lappeenranta

Haku päättyy 14.8.2022

Oletko osaava pintakäsittelijä? Etsitkö fyysistä ja mielenkiintoista työtä mukavassa työporukassa?

Etsimme nyt asiakkaallemme Premekon Oy:lle motivoitunutta ja työteliästä teollisuusmaalaria pitkäaikaiseen työsuhteeseen Joutsenoon. Premekon suunnittelee ja valmistaa hoitotasoja, portaita, porrastorneja, tikkaita, kaiteita sekä koneturvatuotteita.

Työpäiväsi

Työpäiviesi aikana pääset tekemään maalaamon työtehtäviä monipuolisesti. Työssäsi pohjakäsittelet ja märkämaalaat korkeapaineruiskulla pajalla valmistettavia tuotteita. Lisäksi työhösi sisältyy kirkkaiden terästen ja alumiinien peittausta Premekonin omassa hapottamossa. Maalaamo pyörii kahdessa vuorossa; aamuvuorossa klo 6-14 ja iltavuorossa 14-22. Työsuhteessa noudatetaan Teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Arvostamme

  • Aiempaa kokemusta ruiskumaalauksesta
  • Työhön soveltuvaa koulutusta (auto- tai rakennusmaalari, pintakäsittelijä)
  • Tarkkaa ja huolellista työtapaa
  • Hyvää fyysistä kuntoa

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työsuhteen monipuolisissa teollisuusmaalarin työtehtävissä sekä perusteellisen perehdytyksen työhösi. Mukavan ja reilun työnantajan ohella tukenasi on tiivis ja yhteen hiileen puhaltava työporukka. Työsuhde alkaa määräaikaisena WorkPowerin kautta ja tämän jälkeen sinun toivotaan jäävän työskentelemään suoraan asiakasyrityksen kirjoille. 

WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa yrityksessä, joka on toiminut alalla yli 15 vuoden ajan ja jatkaa kasvuaan. Tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin. Saat työntekijänämme nelihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Jätä hakemuksesi meille suoraan sähköpostiin tai kotisivujemme kautta mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti!

Jäikö kysyttävää?

HR-koordinaattori Jaana Inkiläinen
jaana.inkilainen@workpower.fi
040 637 7437 

HR-koordinaattori Susanne Myllyniemi
susanne.myllyniemi@workpower.fi
040 635 6990 

Avainsanat: ruiskumaalari, teollisuusmaalari, maalari, pintakäsittelijä, märkämaalari, automaalari

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.