Teollisuusmaalari Jyväskylän alueelle!

Kokoaikainen

Jyväskylä

Haku päättyy 11.6.2023

Etsimme teollisuusmaalaria asiakasyrityksellemme Jyväskylän alueelle!

Oletko kenties pintakäsittelijän koulutuksen suorittanut tai työkokemuksen kautta teollisuusmaalauksen pääperiaatteet ja salat selvittänyt tekijä vailla töitä? Oletko vaihtamassa työpaikkaa tai haluatko urallesi uusia haasteita ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi? Mikäli vastasit kyllä, voit olla juuri etsimämme henkilö!

Kuvaus työtehtävästä: Työnkuvasi kattaa teollisuusmaalauksen monipuoliset tehtävät. Vastuullasi olevat työtehtävät voivat sijoittua märkämaalauksen, palosuojamaalauksen, hiekkapuhalluksen tai pintakäsittelyn tehtäviin. Työtehtäviisi saattaa kuulua myös muita maalaamon työtehtäviä, kuten ripustusta tai tavaroiden vastaanottoa. Aikaisempi kokemus varsinkin märkämaalauksen parissa katsotaan eduksi tässä työtehtävässä.

Toivomme sinulta: 

  • Soveltuvan koulutuksen tai työkokemuksen kautta hankittua aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä.
  • Huolellista, tarkkaa & itsenäistä työskentelyotetta
  • Mahdollisuutta työskennellä joustavasti 2-vuorotyössä

Tarjoamme sinulle: 

  • Aidosti välittävän WorkPowerin HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle, olemme aina valmiita tukemaan sinua mieltä askarruttavissa asioissa!
  •  Asianmukaisen perehdytyksen ja mukavat työkaverit!
  • Työsuhde on aluksi määräaikainen, mutta hyvillä työntekijöillä on mahdollisuus työllistyä kauttamme pidemmäksikin aikaa!

Hakuprosessi: Tuntuuko, että tässä voisi olla sinun tuleva työpaikkasi? Jätä meille pikimmiten hakemuksesi, jossa kerrot meille enemmän itsestäsi ja osaamisestasi. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä!

Heräsikö sinulla jotain kysyttävää tehtävästä tai hakemisesta? 

Autan mielelläni mieltä askarruttavissa asioissa!

HR-Trainee Jemina Mänty / jemina.manty@workpower.fi / 040 653 7398

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus