Teollisuusmaalari Europress Group Oy:lle

Kokoaikainen

Vantaa, Pääkaupunkiseutu, Mäntsälä, Järvenpää, Tuusula, Kerava, Nurmijärvi, Sipoo

Haku päättyy 18.6.2023

Kiinnostavatko sinua monipuoliset teollisuuden maalaustehtävät? Haluatko työskennellä yrityksessä, jossa on rento tekemisen meininki sekä mukava työporukka? 

Etsimme nyt asiakkaallemme Europress Group Oy:lle motivoitunutta teollisuusmaalaria Keravalle pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Europress Group Oy on 1970-luvulla perustettu Pohjois-Euroopan johtava jätepuristimien ja -paalaimien valmistaja, joka tunnetaan nykyaikaisista tuotteistaan sekä laadukkaasta palvelustaan. Tällä hetkellä yrityksessä työskentelee noin 60 hitsauksen, kokoonpanon sekä pintakäsittelyn ammattilaista.

Työpäiväsi
Työpäiväsi sisältävät monipuolisesti erilaisten jätepuristinten ja -paalaimien maalaustehtäviä, kuten korkeapaineruiskumaalausta sekä raepuhallusta. Työssä käsitellään myös painavia osia nostimien avulla, joten hyvästä fyysisestä kunnosta on hyötyä. Työaikasi on 40h viikossa, ja työskentelet vuoroviikoin maanantaista perjantaihin aamu- sekä iltavuorossa; aamuvuorot ovat klo 6.00-14.00 ja iltavuorot ovat klo 14.00-22.00. Trukinajotaito sekä kokemus siltanosturien käytöstä katsotaan eduksesi.

Arvostamme

  • Kokemusta teollisuuden maalaustehtävista ja/tai ruiskumaalauksesta
  • Ahkeraa ja motivoitunutta työasennetta
  • Halua kehittyä erilaisissa maalaamon työtehtävissä

Tarjoamme sinulle

Europress Group Oy tarjoaa sinulle loistavan mahdollisuuden kehittää osaamistasi mielenkiintoisissa ja monipuolisissa maalaamon työtehtävissä yrityksessä, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen. Saat kattavan perehdytyksen kaikkiin työtehtäviisi sekä mukavan työyhteisön ympärillesi. Europressillä on panostettu erityisesti työturvallisuuteen sekä toiminnan jatkuvaan kehittämiseen, johon pääset myös halutessasi vaikuttamaan. Työsuhde alkaa kuuden kuukauden määräaikaisuutena WorkPowerin kautta, jonka jälkeen sinun toivotaan jäävän työskentelemään suoraan Europressin omille kirjoille.

WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa yrityksessä, joka on toiminut alalla 20 vuoden ajan ja jatkaa kasvuaan. Tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin, ja saat työntekijänämme nelihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti, ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten jätä hakemuksesi meille kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostiin mahdollisimman pian. Haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Jäikö kysyttävää?

HR-konsultti Nelli Heikkinen
nelli.heikkinen@workpower.fi
044 747 7005

Avainsanat: teollisuusmaalari, maalari, ruiskumaalari, maalaus, automaalari, pintakäsittelijä, raepuhaltaja

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus