Teollisuusmaalari

Kokoaikainen

Lappeenranta, Imatra

Haku päättyy 23.10.2022

Etsitkö monipuolisia maalarin tehtäviä? Haluatko työskennellä yrityksessä, jossa on mukava työporukka sekä kannustavat esimiehet?

Haemme nyt reipasta ja ahkeraa teollisuusmaalaria Joutsenoon pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Asiakkaamme on kansainvälinen metalliteollisuuden toimija, joka vastaa kokonaisvaltaisesti tuotteiden valmistusprosessista aina tuotekehittelystä tuotteiden viimeistelyyn. He valmistavat korkealaatuisia 1-200 kappaleen piensarjan koneistusosia vientiteollisuuden tarpeisiin, sekä asiakkaiden toiveiden mukaan myös suursarjatuotteita. Tällä hetkellä yrityksessä työskentelee noin 40 koneistamisen, sorvaamisen, hitsauksen ja pintakäsittelyn ammattilaista.

Työpäiväsi
Työpäiväsi kuluvat monipuolisissa tehtävissä metallituotteiden pintakäsittelyn parissa. Työtehtäviisi kuuluvat mm. paineilmaruiskulla maalaaminen, hiekkapuhallus sekä tuotteiden ripustaminen. Suurin osa maalattavista kappaleista ovat pieniä ja kevyitä, ja satunnaisten raskaampien tuotteiden kanssa apunasi on nosturi. Työsi sijoittuu päivävuoroon maanantaista perjantaihin ja käytössä on Teknologiateollisuuden työehtosopimus. 

Arvostamme

  • Kokemusta teollisuuden maalaustehtävista ja/tai ruiskumaalauksesta
  • Halua jatkaa kehittymistäsi alan vahvaksi osaajaksi
  • Oma-aloitteista ja tarkkaa työskentelyotetta
  • Suomen, englannin tai venäjän kielen taitoa

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työsuhteen monipuolisissa teollisuusmaalarin työtehtävissä sekä perusteellisen perehdytyksen työhösi. Mukavan ja reilun työnantajan ohella tukenasi on tiivis ja yhteen hiileen puhaltava työporukka. Työsuhde alkaa puolen vuoden määräaikaisuutena WorkPowerin kautta, jonka jälkeen sinun toivotaan jäävän työskentelemään suoraan asiakasyrityksen kirjoille. 

WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa yrityksessä, joka on toiminut alalla yli 15 vuoden ajan ja jatkaa kasvuaan. Tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin. Saat työntekijänämme nelihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten jätä hakemuksesi meille kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostiin mahdollisimman pian. Haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Jäikö kysyttävää?

HR-koordinaattori Susanne Myllyniemi
susanne.myllyniemi@workpower.fi
040 635 6990 

Avainsanat: maalari, teollisuusmaalari, märkämaalari, pintakäsittelijä, metalliteollisuus

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.