Teollisuusmaalaaja

Kokoaikainen

Jyväskylä

Haku päättyy 14.8.2022

Haemme asiakkaallemme ruisku/pulverimaalaria.

Työnkuva

Työ on metallisten kappaleiden maalausta märkä- ja jauhemaalein.  Maalausta tehdään myös käsin.  Työtä tehdään kahdessa vuorossa ja työhön kuuluu aina tarvittaessa myös muita maalaamon tehtäviä, mm. tavaroiden ripustus ja vastaanotto.

Sinulla voi olla pintakäsittelijän koulutus, tai olet jo ehtinyt hankkia kokemusta vastaavista töistä. Työ edellyttää tarkkuutta ja huolellisuutta. Työntekijänä olet oma-aloitteinen ja teet töitä hyvällä asenteella. 

Mitä työ tarjoaa?

Pääset mukaan metallialan rentoon porukkaan. Töitä tehdään vauhdikkaasti, mutta pilke silmäkulmassa. Kappaleet ovat vaihtelevan kokoisia. Kyseessä on ainakin aluksi määräaikainen työsuhde, mutta hyvällä tekijällä on aina mahdollisuus työllistyä pidemmäksikin aikaa.

Kiinnostuitko? Laita hakemusta tulemaan!

Työt alkavat heti sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Ensimmäiset haastattelut tehdään WorkPowerin toimesta, jatkohaastattelut asiakkaan luona. Kerromme asiakkaasta lisää haastattelussa. 

Lisätietoja

Elina Forssell, 0407069967

Avainsanat: pulverimaalaus, ruiskumaalaus, maalaaja, teollisuusmaalaus, pintakäsittely

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.