Teollisuusmaalaaja

Kokoaikainen

Jyväskylä

Haku päättyy 26.6.2022

Pintakäsittelyn ammattilainen, tässä on sinulle paikka!

Haemme asiakkaallemme ruisku/pulverimaalaria.

Työnkuva

Työ on erilaisten metallikappaleiden maalaustehtäviä, kuten märkämaalausta, raepuhallusta sekä tarvittaessa myös muita maalaamon tehtäviä, esim. tavaroiden ripustusta ja vastaanottoa. Työtä tehdään kahdessa vuorossa. 

Toivomme valittavalta henkilöltä

Olet ehkä oppinut teollisuusmaalauksen salat työn kautta tai sinulla on pintakäsittelijän koulutus. Olet kerryttänyt työkokemusta sen verran, että työelämän perussäännöt ovat hallussa. Maaliruisku pysyy sinulla vakaana kädessä kiireellisemmässäkin tilanteessa ja omaat hyvän asenteen työtä kohtaan. 

Mitä työ tarjoaa?

Työssä pääset mukaan porukkaan, jossa on hyvä tekemisen meininki, ja jossa ei turhasta nipoteta. Työt hoidetaan asianmukaisesti, mutta työpaikalla saa silti olla mukavaa. Käsiteltäviä kappaleita on monenmuotoisia ja monenkokoisia, joten pääset kehittämään osaamistasi maalaajana. Kyseessä on ainakin aluksi määräaikainen työsuhde, mutta hyvällä tekijällä on aina mahdollisuus työllistyä pidemmäksikin aikaa. 

Hakuprosessi

Työt alkavat heti sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Ensimmäiset haastattelut tehdään WorkPowerin toimesta, jatkohaastattelut asiakkaan luona. Kerromme asiakkaasta lisää haastattelussa. 

Lisätietoja

Elina Forssell, HR-konsultti

elina.forssell@workpower.fi / 0407069967

Avainsanat: ruiskumaalaus, maalaaja, teollisuusmaalaus, pintakäsittely

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.