Teollisuuden tehtävät – Satakunta

Kokemäki, Luvia, Honkajoki, Pomarkku, Säkylä, Köyliö, Kankaanpää, Huittinen, Merikarvia, Pori, Jämijärvi, Eura, Karvia, Rauma, Kiikoinen, Eurajoki, Lavia, Ulvila, Siikainen, Nakkila, Harjavalta

Haku päättyy 1.1.2024

Löytyykö sinulta osaamista teollisuuden työtehtävistä? Etsitkö uutta suuntaa urallesi?

Etsimme aktiivisesti teollisuuden ammattilaisia verkostoomme. Meillä on useita erilaisia asiakasyrityksiä ja teemme jatkuvasti uusasiakashankintaa. Kun olet osana järjestelmäämme, voimme olla sinuun yhteydessä, kun juuri sinulle sopiva teollisuuden työtehtävä aukeaa. Hyödynnämme verkostoamme myös hiljaisten hakujen täyttämiseen eli niiden työpaikkojen, jotka eivät koskaan tule julkiseen hakuun eri työnhakusivustoille.

Työtehtävät:
Teollisuudessa työskentelee lukuisia eri alan ammattilaisia. Tarjolla on siis monia työtehtäviä, joiden edellytykset vaihtelevat. Useissa työtehtävissä eduksi katsotaan voimassa olevat työturva- ja tulityökortit. Työpaikkoja meidän kauttamme löytyy mm. seuraaviin tehtäviin: putkiasentaja, hitsaaja, tuotantotyöntekijä, kylmäasentaja, kunnossapitoasentaja, CNC-koneistaja ja sähköasentaja. 

Arvostamme:
– Voit olla urasi alussa oleva osaaja tai useamman vuoden kokemusta kartuttanut teollisuuden konkari.
– Olet käynyt esimerkiksi teknisen alan ammattitutkinnon ja/tai korkeakoulututkinnon.
– Omaat hyvät kädentaidot ja hallitset teollisuuden erilaisia sähköisiä järjestelmiä.
– Työntekijänä olet huolellinen ja tarkka sekä hoidat tehtävät vastuullisesti alusta loppuun asti.
– Osaat työskennellä itsenäisesti ja sinulla on halu kehittyä.

Tarjoamme:
Työtehtävät sijoittuvat erilaisiin asiakasyrityksiimme, joita voivat olla esimerkiksi tuotantolaitokset ja konepajat. Saat tehtäviisi perehdytyksen sekä tiimin täyden tuen ammatilliseen kehittymiseen. 

WorkPower on kotimainen yritys, joka on toiminut alalla jo 20 vuoden ajan ja jatkaa edelleen kasvuaan. Työnantajanasi tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin. Työntekijänämme saat HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti.

Hakuprosessi:
Kerro meille tarkemmin osaamisestasi sekä minkälaisista teollisuuden tehtävistä olet kiinnostunut täyttämällä hakulomake verkkosivujemme kautta. Liitä mukaan hakemukseesi CV:n. CV on tärkeä, koska mitä tarkemmin tiedämme osaamisestasi ja toiveistasi, sitä paremmin osaamme yhdistää sinut oikeisiin työpaikkoihin. Huomioithan, että voit hakea mukaan verkostoon ainoastaan hakulomakkeella verkkosivujemme kautta osoitteessa www.workpower.fi

Avainsanat: teollisuus, asennus, hitsaus, koneistus, päivätyö, vuorotyö

Ilmoitusnumero: 85073252

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus