Teollisuuden tehtävät – Keski-Suomi

Kokoaikainen

Jyväskylä, Jämsä, Keuruu, Laukaa, Muurame, Petäjävesi, Pihtipudas, Saarijärvi, Uurainen, Viitasaari, Äänekoski

Haku päättyy 15.8.2022

Kiinnostaako sinua teollisuuden monipuoliset tehtävät?

Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä verkostoomme. Meillä on useita erilaisia asiakasyrityksiä ja tehtäviä on tarjolla monipuolisesti. Ollessasi meillä hakijana, voimme olla sinuun yhteydessä, kun juuri sinulle sopiva työtehtävä aukeaa.

Työtehtävät:

Työtehtävät ovat metalli- tai puuteollisuuden tuotannon vaihtelevia tehtäviä eri asiakasyrityksissämme. Tarve voisi olla esimerkiksi kokoonpanotyöhön, vaihetyöhön, tuotantotyöhön, asentajan- tai hitsaajan työhön. Työ voi olla päivätyötä tai vuorotyötä, kaksivuorotyö on yleisin työaikamuoto. Työt sijaitsevat Jyväskylän ja lähikuntien alueella. 

Ketä etsimme

Etsimme sekä kokeneita työntekijöitä, että myös juuri valmistuneita oppimishaluisia tekijöitä. Mikäli omaat erityisiä taitoja tai vapaa-ajan harrastuksesi tukevat osaamistasi, kuulisimme mielellämme tästä. Hyvä asenne ja halu tehdä työtä on tärkeintä. 

Tarjoamme:

WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa, vakaassa yrityksessä, joka on toiminut alalla yli 15 vuoden ajan ja jatkaa kasvuaan. Tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin, riippumatta työurasi pituudesta. Olemme saaneet vuosien aikana kiitosta nopeasta ja ihmisläheisestä palvelusta sekä toimivasta palkanmaksusta. Työntekijänämme saat oman HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä tilanteissa. Palkkaus määräytyy tehtävän ja valitun henkilön osaamisen ja aiemman kokemuksen mukaan.

Eikö työnhaku ole nyt kohdallasi ajankohtainen?

Poolissamme on aktiivisten työnhakijoiden lisäksi myös henkilöitä, jotka haluaisivat työllistyä uuteen työhön esimerkiksi vasta puolen vuoden – vuoden kuluttua, tämä on siis loistava mahdollisuus tehdä suunnitelmia myös tulevaisuutta silmällä pitäen.

Hakuprosessi:

Kuulisimme mielellämme sinusta, joten lähetäthän meille hakemuksesi, jossa kerrot tarkemmin, millaisista tehtävistä olisit kiinnostunut nyt tai tulevaisuudessa. Huomioithan, että hakemuksen jättäminen onnistuu vain kotisivujemme kautta.

Annamme lisätietoa työnkuvasta sekä asiakkaastamme haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja:

Elina Forssell, HR-konsultti
elina.forssell@workpower.fi
040 706 9967

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.