Teollisuuden sähköasentaja

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 7.6.2023

Etsimme nyt omatoimisia sähköasentajia pitkät perinteet teollisuuden ja kiinteistöjen sähkö- ja automaatiotekniikan saralla omaavan asiakasyrityksemme palvelukseen Tampereelle. 

Työpäiväsi koostuvat monipuolisista tehtävistä, joita ovat mm. valaistusasennukset, turvapiirien asennukset, kaapelin veto sekä kytkennät ja mittaukset. Lisäksi mahdollisuus reissuhommaan, oman kiinnostuksen mukaan. Toivomme tehtävään hakevan henkilön olevan jo alan kokemusta kartuttanut sähköasentaja, jolta löytyy lisäksi alan tutkinto sekä kyky työskennellä itsenäisesti asiakkaamme kohteessa. 

Oman auton käyttömahdollisuus on eduksi, muttei välttämättömyys. Työllistyminen edellyttää voimassa olevia työturvallisuus-, sähkötyöturvallisuus- ja tulityökorttia. 

Miksi hakea paikkaa?

Tässä on tarjolla mahdollisuus päästä kehittymään sähköasentajan työssä tunnetun asiakasyrityksemme palveluksessa mielenkiintoisissa tehtävissä. Asiakasyrityksemme lisäksi tukenasi on päivittäin WorkPowerin yhteyshenkilö. WorkPowerin kautta saat myös laadukkaat työvaatteet työsuhteesi ajaksi.

Työn aloitus kesällä 2023 sopimuksen mukaan ja hyvälle tekijälle pidempi pesti. Sinulla on vuokratyösuhteen jälkeen mahdollisuus vakinaistua asiakasyrityksemme kirjoille.

Jos kiinnostuit, hae paikkaa jo tänään. Jäämme odottamaan hakemustasi. Kerrothan meille aikaisemmasta kokemuksestasi alalta sekä palkkatoiveesi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana!

Lisätiedot tarvittaessa: Ira Martin 0406766383

Avainsanat: teollisuus, teollisuuden sähköasentaja, sähkäri, asennus, Tampere

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus