Teollisuuden sähköasentaja

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 22.5.2022

Teollisuuden sähköasentaja etsinnässä!

Asiakasyritys toteuttaa asikkailleen laadunvarmaa sähkösuunnittelua sekä asennusta. He ovat keskittäneet osaamisensa teollisuuskiinteistöihin. Nyt etsinnässä asiakasyritykselle osaava sähköasentaja teollisuuden puolelle. Asiakayritys arvostaa aikaisempaa työkokemustasi ja ennenkaikkea turvallista ja joustavaa työotettasi. Työnkuvaan tehtävässä lukeutuu mm. teollisuuden tuotantolaitteiden sähkö-, automaatio- ja instrumentointiasennukset sekä teollisuuden tuotantolaitteiden tarkastukset ja huollot.

Tässä on tarjolla mahdollisuus päästä kehittymään sähköasentajan työssä tunnetun asiakasyrityksemme palveluksessa mielenkiintoisissa tehtävissä. Asiakasyrityksemme lisäksi tukenasi on päivittäin WorkPowerin yhteyshenkilö. WorkPowerin kautta saat myös laadukkaat työvaatteet työsuhteesi ajaksi.

Työn aloitus kevään 2022 ja kesto syyskuuhun asti. Hyvällä tekijälle on vuokratyösuhteen jälkeen mahdollisuus vakinaistua asiakasyrityksemme kirjoille.

Jos kiinnostuit, hae paikkaa jo tänään. Jäämme odottamaan hakemustasi. Kerrothan meille aikaisemmasta kokemuksestasi alalta sekä palkkatoiveesi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana!

Lisätiedot tarvittaessa: HR-Koordinaattori Ira Martin 0406766383

Avainsanat: teollisuus, teollisuuden sähköasentaja, sähkäri, asennus, Tampere

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.