Teollisuuden sähköasentaja

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 31.1.2022

Etsimme nyt omatoimisia sähköasentajia pitkät perinteet teollisuuden ja kiinteistöjen sähkö- ja automaatiotekniikan saralla omaavan asiakasyrityksemme palvelukseen Tampereelle. 

Työpäiväsi koostuvat monipuolisista tehtävistä, joita ovat mm. valaistusasennukset, turvapiirien asennukset, kaapelin veto sekä kytkennät ja mittaukset. Lisäksi mahdollisuus reissuhommaan, oman kiinnostuksen mukaan. Toivomme tehtävään hakevan henkilön olevan jo alan kokemusta kartuttanut sähköasentaja, jolta löytyy lisäksi alan tutkinto sekä kyky työskennellä itsenäisesti asiakkaamme kohteessa. 

Oman auton käyttömahdollisuus on eduksi, muttei välttämättömyys. Työllistyminen edellyttää voimassa olevia työturvallisuus-, sähkötyöturvallisuus- ja tulityökorttia. 

Miksi hakea paikkaa?

Tässä on tarjolla mahdollisuus päästä kehittymään sähköasentajan työssä tunnetun asiakasyrityksemme palveluksessa mielenkiintoisissa tehtävissä. Asiakasyrityksemme lisäksi tukenasi on päivittäin WorkPowerin yhteyshenkilö. WorkPowerin kautta saat myös laadukkaat työvaatteet työsuhteesi ajaksi.

Työn aloitus helmikuussa 2022 ja kesto syyskuuhun asti. Hyvällä tekijälle on vuokratyösuhteen jälkeen mahdollisuus vakinaistua asiakasyrityksemme kirjoille.

Jos kiinnostuit, hae paikkaa jo tänään. Jäämme odottamaan hakemustasi. Kerrothan meille aikaisemmasta kokemuksestasi alalta sekä palkkatoiveesi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana!

Lisätiedot tarvittaessa: Katja Metsäkylä p. 044 747 5295.

Avainsanat: teollisuus, teollisuuden sähköasentaja, sähkäri, asennus, Tampere

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.