Telineasentajia

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 5.2.2023

Huomio oman elämäsi telinevoimistelija – haemme nyt sinua työskentelemään Tampereen alueelle!

Etsimme asiakasyrityksillemme Tampereen alueelle motivoituneita telineasentajia. Työtehtäviisi tulee kuulumaan pääasiassa julkisivutelineiden asennus- ja purkutyöt sekä sääsuojien rakentaminen yhdessä muun telinetiimin kanssa. Ja mikäkö tässä on parasta? Emme vaadi aiempaa kokemusta edellä mainitusta tehtävistä, sillä halusi oppia ja innokas asenteesi korvaa puuttuvan kokemuksen. Tässä työssä on loistava mahdollisuus kehittyä alan ammattilaisten parissa!

Työt alkavat mahdollisimman pian, heti sopivien henkilöiden löydyttyä – ja töiden hoituessa hyvin ja motivaation ollessa kohdillaan on hyvällä tekijällä mahdollisuus työllistyä asiakkaallemme pidemmäksikin aikaa. Työaika on maanantaista perjantaihin kello 7–15.30 ja palkan maksamme Rakennusalan TES:in mukaan, matkakorvauksineen. Odotamme hakijoilta auton käyttömahdollisuutta, sillä kohteet tulevat olemaan ympäri Tamperetta. 

Huomioithan, että työllistyminen edellyttää voimassa olevan, Työturvakorttikeskuksen myöntämän työturvallisuuskortin, jonka voi suorittaa kätevästi oheisen linkin kautta ennen töiden alkua:  https://www.tyoturvallisuuskortti.fi/korttikurssit/verkkokurssi

Jätä hakemus pikaisesti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja palkkaamme sopivat tekijät heti sellaisten löydyttyä!

Lisäkysymyksiin HR- koordinaattori Katri Mäkinen p. 040 832 4364

Avainsanat: telineasentaja, Tampere, Pirkanmaa, raksa, rakennusaputyöntekijä, rakennus

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!