Telineasentaja

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Vantaa, Pääkaupunkiseutu

Haku päättyy 16.10.2022

Haemme asiakkaillemme hieman kokemusta kerryttäneitä hyvällä asenteella varustettuja telineasentajia työskentelemään telineasennustöissä vaihtuvissa kohteissa pääkaupunkiseudulla. Osuuko tämä kuvaus sinuun? Jätä hakemuksesi jo tänään!

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

Sinulla tulee olla jonkin verran työkokemusta telineasennuksista sekä kykyä itsenäiseen ja oma-aloitteeseen työhön. Kokemuksen lisäksi tärkeintä tehtävässä on hyvä asenne! Työtehtävä edellyttää myös hyvää fyysistä kuntoa sekä valmiutta työskennellä korkeissa paikoissa. Työnhakijalta vaaditaan täysi-ikäisyyttä sekä suomen kielen sujuvaa taitoa. Auton käyttömahdollisuus on eduksi, sillä osa työmaista sijaitsee julkisen liikenteen ulottumattomissa.

Tarjoamme sinulle:

Meiltä saat monipuoliset työtehtävät, palkkauksen kokemuksesi mukaan sekä rennon ja mukavan HR-tiimimme tuen koko työsuhteesi ajalle. Lisäksi työntekijämme saavat meiltä mukavat ja laadukkaat työvarusteet.

Hakuprosessi:

Mikäli työnkuvaus täsmää sinuun, jätä hakemuksesi jo tänään! Sovimme haastatteluita jo hakuaikana ja työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä:
HR-koordinaattori, Jenna Vaittinen
jenna.vaittinen@workpower.fi
040 198 3888 (arkisin 10-16) 

Avainsanat: telineasennus, pääkaupunkiseutu, rakennusala, Helsinki, Espoo, Vantaa, Uusimaa

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.