Telineasentaja / tuotantotyöntekijä, KESÄTYÖ 2024

Kokoaikainen

Janakkala

Haku päättyy 19.5.2024

Haemme asiakkaallemme telineasentajia Tervakoskelle kesäksi!

Etsimme motivoitunutta ja kädentaitoista henkilöä suorittamaan telinekasausta asiakkaallemme. Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden päästä osaksi energistä työympäristöä ja kehittää teknisiä taitoja käytännön työssä.

⚙️ Tehtävän kuvaus:

  • Helppoa telinekasausta
  • Työskentelet suurelta osin työparin kanssa
  • Työtehtävä pysyy kesän ajan samankaltaisena

⚙️ Toivomme sinulta:

  • Teknistä taustaa, voit olla vaikka teollisuus-, rakennus-, autoalan tai vastaavan taustan omaava opiskelija
  • Kädentaitoja
  • Sinnikkyyttä ja pitkäjänteisyyttä
  • Reipasta ja ahkeraa työotetta

✅ Urakkapalkka

✅ Aloitus mahdollisimman pian, kesto syyskuun puoliväliin

✅ Päivätyö, sisältää viikonlopputyötä

✅ Työ edellyttää 18 vuoden ikää

Työ on määräaikainen WorkPowerin kautta. WorkPower on kotimainen yritys, joka on toiminut alalla jo 20 vuoden ajan ja jatkaa edelleen kasvuaan. Työnantajanasi tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin. Työntekijänämme saat HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti.

Kiinnostuitko? Jätä CV:llä varustetun hakemuksesi suoraan kotisivujemme kautta osoitteeseen www.workpower.fi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja potentiaalisimmat hakijat jatkavat vielä asiakkaan haastatteluun. Lähetä hakemuksesi paikkaan siis pian! 

Kysyttävää? Voit laittaa minulle sähköpostia osoitteeseen camilla.lehto@workpower.fi

Avainsanat: telineasennus, urakkatyö, päivätyö, kesätyö

Ilmoitusnumero: 102354731

Helppo haku

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus