Telineasentaja Pirkanmaalle!

Kokoaikainen

Tampere, Nokia, Kangasala, Ylöjärvi

Haku päättyy 8.12.2022

Oletko kiinnostunut telineasentajan työstä, mutta et tiedä mistä aloittaa? No, aloita tästä ja hae meille telineasentajaksi!

Etsimme asiakasyrityksellemme uusia telineasentajia vaihtuviin kohteisiin Pirkanmaalle. Suurin osa kohteista sijaitsee Tampereella ja naapurikunnissa, ja kohteisiin pääset hienosti joko omalla autolla tai julkisia käyttäen. Työtehtäviin kuuluu pääasiassa julkisivutelineiden asennus- ja purkutyöt sekä sääsuojien rakentaminen yhdessä telinetiimin kanssa. Emme vaadi aikaisempaa kokemusta edellä mainituista tehtävistä, sillä innokkaalla ja motivoituneella asenteella voit korvata puuttuvan kokemuksen.

Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä, ja töiden hoituessa hyvin on mahdollisuus työllistyä pitkäaikaisestikin. Työaika normaalisti maanantaista perjantaihin kello 7-15.30. Palkan maksamme Rakennusalan TES:in mukaan, matkakorvauksineen. Työllistymisen edellytyksenä on täysi-ikäisyys sekä voimassa oleva työturvallisuuskortti, jonka voit helposti suorittaa verkkokoulutuksena esimerkiksi täältä!

WorkPower on miltein kaksikymmentä vuotta vaikuttanut tunnettu ja luotettava henkilöstöpalvelualan yritys. Tällä hetkellä työllistämme noin 230 rakennusalan tekijää Pirkanmaan alueen työmailla. Joukkoomme kuuluu mm. rakennusaputyöntekijöitä, rakennussiivoojia, kirvesmiehiä sekä putki-, ilmastointi- ja sähköasentajia. Tarjoamme kattavat perehdytykset kaikille työntekijöillemme, ja laadukkaat työvarusteet saat kainaloosi heti sopimusten teon yhteydessä. Tampereen toimistollamme työskentelee välittävä ja ammattitaitoinen HR-tiimi, joka on tukenasi kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa. Meidän työntekijämme nauttivat myös raskasta arkea mukavasti tasapainottavista työsuhde-eduista! 

Käy näpyttelemässä hakemuksesi verkkosivujemme kautta, ja olet heti mukana haussa! Mikäli sinulla on aiempaa kokemusta telineasennusten parissa työskentelystä, mainitsethan siitä jo valmiiksi hakemuksessasi.

Lisätietoja saat soittamalla: 

  • Laaksonen Mikko, koordinaattori – 0405723535 
  • Katri Mäkinen, koordinaattori – 0408324363

avainsanat: avoimet työpaikat, vuokratyö, telineasentaja, rakennusapumies, Tampere, Pirkanmaa, kokoaikatyö

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!