Telineasentaja

Kokoaikainen

Jyväskylä, Laukaa, Muurame

Haku päättyy 17.6.2024

Työpaikka korkeuksissa

Haemme nyt asiakasyrityksellemme telineasentajia vaihtuviin kohteisiin Keski-Suomen alueelle. Työpäivääsi kuuluu rakennustyömaan työskentelyolosuhteiden rakentaminen. Voit siis olla rakentamassa tai purkamassa rakennustelineitä tai valmistelemassa työmaatiloja. Voit olla myös asentamassa hissejä tai sääsuojia. Tehtävänkuva muotoutuu osaamisesi ja työmaiden mukaan. Eduksi tehtävässä on rakennusalan ja telineasentamisen kokemus. Kyky lukea kuvia ja piirustuksia on myös eduksi.

Rohkeus ja halu oppia uutta ratkaisevat näissä hommissa. Työtä tehdään myös korkeuksissa, joten työ ei sovellu korkean paikan kammoiselle. Työllistymisen edellytyksenä on täysi-ikäisyys ja voimassa oleva työturvallisuuskortti. Oma auto helpottaa työmaille kulkemista, mutta se ei ole edellytys työn saannille. Mahdollisuuksien ja tilanteen mukaan käytössäsi voi olla myös työauto, jolla kuljet työmaalle. Kokeneemmalle telineasentajalle voi olla mahdollisuus päästä myös vastuullisempiin tehtäviin. Työmaat sijaitsevat pääasiassa Jyväskylässä ja lähiseuduilla.

Olisitko Sinä uusi WorkPoweriläinen? Olit sitten kokeneempi tai vasta-alkaja, lähetä hakemuksesi pian. Kauttamme on mahdollista työllistyä myös muihin rakennusalan tehtäviin, joten kirjoita hakemukseesi lyhyesti työkokemuksestasi ja millaisia tehtäviä etsit. Haastatteluita tehdään jo hakuaikana. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja töitä on tarjolla Keski-Suomen alueella asiakasyrityksiemme tilausten mukaan.

Lisätietoja antaa arkisin (klo 9-16):

Anniina Jussila, HR-konsultti
anniina.jussila@workpower.fi / 040 531 4419

Avainsanat: rakennus, telineasentaja, Jyväskylä, Keski-Suomi, työpaikka, raksa

Ilmoitusnumero: 104535079

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus