Telineasentaja, KESÄTYÖ 2022

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 25.5.2022

Huomio oman elämäsi telinevoimistelija – haemme nyt sinua työskentelemään kesäksi Tampereen alueelle!

Telineasentajan työtehtäviin kuuluu pääasiassa rakennustelineiden asennus- ja purkutyöt korkeuksissa yhdessä muun tiimin kanssa. Sinun ei tarvitse olla alan rautainen ammattilainen, sillä alkuun riittää, että olet halukas oppimaan uutta ja olet aidosti kiinnostunut hakemastasi työstä; työhösi saat kyllä kattavan perehdytyksen sekä koko työporukan tuen. Hyvä fyysinen kunto, paineensietokyky sekä hyvät vuorovaikutustaidot auttavat sinua jaksamaan työssä – ja niinkuin sanottu, telineasentajana saatat katsella maisemia korkeuksissa, joten ethän säikähdä katsoessasi alas!

Tässä hommassa saat varmasti paljon kokemusta, sillä pääset oppimaan uutta ja työskentelemään alan ammattilaisten kanssa!

Työt alkavat sovitusti kevään aikana jahka sopivat henkilöt löytyvät. Töiden arvioitu kesto on 1-4kk, mutta hommien hoituessa hyvin ja motivaation ollessa kohdillaan on hyvällä tekijällä mahdollisuus työllistyä halutessaan pitkäaikaisestikin. Työaika maanantaista perjantaihin kello 7–15.30 ja palkan maksamme rakennusalan TES:in mukaan, johon kuuluu muuten myös matkakorvaukset.

Huomioithan, että työllistyminen edellyttää voimassa olevan työturvallisuuskortin, jonka voi suorittaa kätevästi oheisen linkin kautta ennen töiden alkua:  https://www.tyoturvallisuuskortti.fi/korttikurssit/verkkokurssi

Haastattelussa päästään juttelemaan lisää työmahdollisuuksista!

Lisäkysymyksiin vastailee HR-koordinaattori Ira Martin p. 040 676 6383 

avainsanat: Telineasentaja, Tampere, Pirkanmaa, raksa, Rakennusaputyöntekijä, Appari

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.