Telineasentaja Jyväskylään

Kokoaikainen

Hankasalmi, Jyväskylä, Jämsä, Laukaa, Muurame, Äänekoski

Haku päättyy 30.6.2022

Etsimme asiakkaallemme ammattitaitoista telineasentajaa rakennustyömaalle Jyväskylään.

Työt sisältävät sisätiloissa kuvien mukaan tehtävää telineasennusta parin kanssa. Kasattavat telineet ovat ULMA-telineistöä. 

Hakijalta edellytämme aikaisempaa kokemusta vastaavista töistä, sitoutumista työturvallisuuteen ja turvavälineiden käyttöön, särmää asennetta, kykyä työskennellä korkealla sekä hyvää fyysistä kuntoa. 

Työskentely WorkPowerilla

Kauttamme saat käyttöösi laadukkaat työvarusteet työsuhteesi ajalle ja palkkaa maksamme työkokemuksesi mukaan, rakennusalan työehtosopimusta noudattaen. Matkakorvaukset kuuluvat työsuhteeseen. Tukenasi on koko työsuhteesi ajan Jyväskylän WorkPowerin raksatiimi.

Hakuprosessi

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Haastatellut potentiaaliset ehdokkaat tarjoamme asiakkaalle ja he tekevät lopullisen päätöksen tehtävään valittavista henkilöistä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Jere Ollinen, HR-koordinaattori
p. 040 531 4419 / jere.ollinen@workpower.fi

avainsanat: telineasentaja, keski-suomi, jyväskylä, rakennusala, rakentaminen, asentaja

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.