Teknisen kaupan asiantuntija

Kokoaikainen

Rauma

Haku päättyy 9.10.2022

Haemme asiakkaallemme teknisen kaupan asiantuntijaa Raumalle

Työnkuvaus: 

Työskennellessäsi asiakkaallamme teknisen kaupan asiantuntijana, työhösi kuuluu itsenäisesti teollisuusasiakkuuksien hoitamista ja teknisen kaupan myyntiä. Tuotteita on monipuolisesti sähkötyökaluista moottorisahoihin ja hydrauliikkaletkuihin. Työ on ratkaisukeskeistä, joten etsimällämme henkilöllä on hyvä ongelmanratkaisukyky ja aktiivinen ote työhön. Toivomme hakijalta aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja ja asiakaspalveluhenkisyyttä. 

Työ sijaitsee Raumalla, mutta olethan valmis tarvittaessa myös liikkuvaan työhön. Työ alkaa sopimuksen mukaan. 

Tarjoamme sinulle:
Työ on alkuun määräaikainen. Hyvällä tekijällä on mahdollisuus työllistyä asiakkaan kirjoille joko heti tai määräajan jälkeen. WorkPowerin työntekijänä saat aidosti välittävän HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. 

Kiinnostuitko?

Jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Alustavat haastattelut pidetään WorkPowerin toimesta (etänä) ja jatkohaastattelu pidetään asiakkaalla.

Jos siis kaipaat uusia haasteita, laita hakemusta tulemaan! 

Lisätietoja:
HR-konsultti Eve Uusisalo
eve.uusisalo@workpower.fi / 040 655 2232

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.