fbpx

Tekninen myyjä

Kokoaikainen

Nurmijärvi

Haku päättyy 26.9.2021

Aarsleff Oy toimittaa ratkaisuja niin pieniin kuin suuriin viemäriongelmiin ja on erikoistunut viemärien saneerauksiin sukkasujutusputkella. 28 vuoden ajan Aarsleff Oy on sujuttamalla toteuttanut teollisuuslaitosten, kuntien ja kaupunkien vaativia viemärien saneerausurakoita. Aarsleff Oy on osa Aarsleff -konsernia, Euroopan suurinta putkistojen saneerausalan yritystä.

Etsimme nyt asiakkaallemme putkistojen saneerausalan yritykselle Aarsleff Oy:lle teknistä myyjää.

Työtehtäväsi:

Teknisenä myyjänä työskentelet itsenäisessä roolissa, tehtäviisi kuuluu myyntiprosessista vastaaminen aina asiakkaan ensikontaktoinnista urakkalaskentaan. Teet myös tiiviisti yhteistyötä tuotannon kanssa. Työ sisältää uusasiakashankintaa ja olemassa olevien asiakkuuksien hoitamista.  Asiakaskuntasi on pääsääntöisesti kuntasektorilla,vesilaitokset, mutta myös teollisuudessa ja kiinteistöjen viemärisaneerauksien parissa.

Tehtäviisi osana myyntiprosessia kuuluvat tarjouslaskenta sekä kiinteä yhteistyö eri sidosryhmien kanssa. Työskentelyalueesi on koko Suomi ja matkustat työssäsi tarvittaessa.

Mitä odotamme sinulta?

  • Asiakaspalveluhenkistä ja pitkäjänteistä otetta työntekemiseen asiantuntijamyynnin parissa
  • Yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja työskennellä tiimissä ja asiakasrajapinnassa
  • Useamman vuoden kokemusta itsenäisestä ja tavoitteellisesta myyntityöstä. Aikaisempi kokemuksesi infra rakentamisen tai LVI-alan eri tehtävistä ja toimialan tuntemuksesta on suureksi eduksesi
  • Alalle soveltuva kaupallinen tai tekninen koulutus on eduksesi
  • Oman auton käyttömahdollisuutta sekä valmiutta matkatyöhön

Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle:

Pääset työskentelemään mielenkiintoisten ja vaihtelevien myyntitehtävien parissa. Saat työhösi tukea jo pitkään alalla toimineelta suomalaiselta organisaatiolta sekä taustalla toimivalta isolta kansainväliseltä konsernilta. Tuleva toimistosi sijaitsee Nurmijärvellä ja sinulla on mahdollisuus myös etätyöhön. Asiakasyritys tarjoaa vakaan työsuhteen sekä kilpailukykyisen palkan osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. Aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan.

Kuulostaako tämä sinulle sopivalta mahdollisuudelta?

Rekrytointi toteutetaan rekrytointitoimeksiantona WorkPower Oy:n kanssa, joten kaikki hakemukset ja tiedustelut tulevat WorkPowerin kautta. Liitäthän hakemukseen ansioluettelosi ja hakukirjeesi palkkatoiveineen ja suosittelijoineen. Aloitamme hakijoiden etähaastattelut jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan pikaisesti.

Heräsikö sinulla kysyttävää?

Käänny rohkeasti meidän puoleemme. HR-konsultti Heta Rohkimainen vastaa mielellään kysymyksiisi, p. 040 630 8101 tai heta.rohkimainen@workpower.fi.

Hae työpaikkaa

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Työelämätaidot – ole rohkeasti loistava!

Pysähdytkö koskaan miettimään, mikä on sujunut työssäsi hyvin tai mitä voisit mahdollisesti tehdä paremmin? Onko sinulla mahdollisuus perehtyä omiin työelämätaitoihisi työn ohessa? Suunnitteletko tulevaa päivää tai työviikkoa, vai sujahtavatko päivät ohi sen kummemmin ajattelematta? Tässä muutamia ajatuksia meiltä aiheeseen liittyen.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.