Tekninen myyjä JR-Toolsille Tikkakoskelle

Kokoaikainen

Jyväskylä

Haku päättyy 18.6.2023

Etsimme asiakkaallemme JR-Tools Oy:lle henkilöä teknisen myyjän tehtäviin Jyväskylän Tikkakoskelle.

JR-Tools Oy on vuonna 1973 perustettu lastuavien erikoistyökalujen valmistaja, joka on toiminut metalliteollisuuden parissa alusta alkaen. JR-Tools tarjoaa kattavat palvelut, kuten suunnittelupalvelut, PVD-pinnoitus- ja huoltopalvelut sekä laadukkaat hammastustyökalut ja vaihtopalatuotteet. Yritys on Suomen suurin lastuavien erikoistyökalujen valmistaja, ja sen toiminta perustuu asiantuntevaan suunnitteluun, nopeaan palveluun ja laadukkaisiin tuotteisiin.

Työnkuvaus:

Teknisenä myyjänä toimit keskeisessä roolissa asiakkaan tarpeiden kartoittamisessa, ratkaisujen suunnittelussa ja tarjousten laatimisessa. Pidät yhteyttä olemassa oleviin asiakkaisiin, varmistaen heidän tyytyväisyytensä ja tarpeidensa täyttymisen, mutta olet myös aktiivinen uusasiakashankinnassa. Teet tiivistä yhteistyötä niin myyntitiimin, tuotannon kuin kansainvälisten toimittajien kanssa, jotta asiakkaille voidaan tarjota parhaat mahdolliset ratkaisut. Työskentely alueesi on Keski-Suomi/ koko Suomi ja työ on liikkuvaa ja asiakaskontakteja on paljon.  

JR-Tools Oy on työnantajana innostava ja saat tukea omaan tapaasi tehdä työtä. Yritys haluaa kehittyä jatkuvasti ja kasvua on tehty vuosi vuodelta lisää. Työnkuva on monipuolinen ja vaihteleva, ja mahdollistaa urakehityksen mielenkiintoisten myyntitehtävien parissa. Työtehtävä on vakituinen. 

Toivomme sinulta:

  • Pystyt tuottamaan hyvää asiakaspalvelua kiireisemmässäkin tilanteessa
  • Kommunikoit sujuvasti sähköpostilla ja puhelimitse, myös englannin kielellä
  • Hallitset tavanomaisten ATK-ohjelmien käytön
  • Teknistä osaamista ja metallialan teknisten piirustusten lukutaitoa
  • Ymmärrystä hionnasta, hammastuksesta ja lastuavista työkaluista (katsotaan eduksi)
  • Valmiita verkostoja alalla toimivien yritysten kanssa (merkittävä etu tehtävään haettaessa)
  • Asennetta, joka ratkaisee enemmän kuin pitkä ja kattava koulutus. Ehkä sinulta löytyy jopa molemmat?

Hakuprosessi:

Tässä haussa kyseessä on rekrytointitoimeksianto, missä työllistyt suoraan JR-Tools Oy:n kirjoille. Hakemukset kuitenkin käsitellään WorkPowerilla, joten haethan mahdollisimman nopeasti tämän ilmoituksen kautta. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana, ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Haethan siis nopeasti!

Lisätietoja:

HR-Konsultti Santeri Lahdelma santeri.lahdelma@workpower.fi / 040 688 6545

Avainsanat: myyntityö, tekninen myynti, b2b, tarjouslaskenta, teollisuus, lastuavat erikoistyökalut, asiakaspalvelu, metalliala, työkalut, pinnoitus

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus