Tekninen asiantuntija VTA-Tekniikka Oy

Kokoaikainen

Pirkkala, Tampere

Haku päättyy 5.12.2021

Meillä asiakkaamme VTA-Tekniikka Oy etsii kokopäivätyöhön teknistä asiantuntijaa. VTA-tekniikan toimialaa ovat raskaan kaluston varustelu ja huoltotehtävät. Yritys on tunnettu ja luotettu pitkän linjan toimija, joka on elinkaariajattelun myötä kehittänyt omia toimintojaan vastatakseen asiakkaiden nykyisiin tarpeisiin. Rekrytointi tehdään WorkPowerin kanssa yhteistyössä.

Työpäiväsi
Huolehdit yhdessä tiimisi jäsenten, Pertin ja Markon kanssa, että Suomen huoltoverkostomme pystyy tarjoamaan Palfinger-tuotteille parasta mahdollista asiakaskokemusta. Koulutatte verkostomme jäseniä sekä ratkotte yhdessä kentällä mahdollisesti esiintyviä haasteita nostokalustoon liittyen. Päämiesten ollessa kansainvälisiä, tarvitset myös hyvää englannin kielen osaamista. Valtaosa asiakkaiden tarpeista on hoidettavissa etänä omalta työpisteeltä käsin, mutta satunnaisesti työhön liittyvät myös tapaamiset asiakas- ja huoltoverkostomme parissa.

VTA Tekniikka Oy haluaa ottaa aktiivisempaa roolia huoltoverkoston kehityksessä. Roolisi on siis viedä osaamista sekä tietoa eteenpäin koko huoltoverkoston ja sopimuskorjaamoiden henkilöstölle, jotta he kykenevät työskentelemään tehokkaammin, ja näin edistät antamaamme laatulupausta asiakkaan suuntaan. Työkoneet, joiden parissa työskentelemme ovat alan terävintä kärkeä, ja niitä kehitetään jatkuvasti, joten olet itsekin opintomatkalla työssäsi. Pertti ja Marko toivoisivat työkaveriksi rehtiä, mukavaa, asiansa osaavaa ja oppivaa henkilöä. He ovat myös auttamassa sinua alkuun tehtävän parissa.

Toivomme sinulta
– vahvaa teknistä osaamista joko työkokemuksen ja/tai koulutuksen kautta autotekniikan saralla
– aitoa kiinnostusta alaa kohtaan ja nopeaa oppimiskykyä
– hyviä IT-taitoja tiedon käsittelyyn
– vahvoja vuorovaikutustaitoja
– itsenäistä työskentelyotetta ja ongelmanratkaisukykyä
– hyvää englannin kielen taitoa sekä
– valmiutta satunnaisiin kotimaan matkapäiviin sekä oma auto kulkemiseen

Tarjoamme sinulle
Tarjoamme pitkäaikaisen työn vakavaraisessa yrityksessä hyvällä työporukalla. Työ on monipuolista ja pääset kehittämään nopeasti omaa osaamistasi erilaisten asiakastilanteiden myötä. Työhösi sinulla on oman tiimisi ja organisaation tuki taustalla. Tässä työssä ei ole kahta samanlaista päivää! Työ alkaa sopimuksen mukaan oikean henkilön löydyttyä vakituisena työntekijänä. Lisää yrityksestä: https://www.vta.fi/etusivu.html

Hakuprosessi
Jätä hakemuksesi pikaisesti www.workpower.fi > Tekninen asiantuntija , sillä haastattelut aloitetaan jo hakuaikana. Kuvaile hakemuksessasi osaamistasi ja aiempaa työkokemustasi ja liitä mukaan oma CV sekä palkkatoive.

Lisätietoja
HR-konsultti Jonna Kanerva, jonna.kanerva@workpower.fi, p. 045 139 7492

Avainsanat: tekninen asiantuntija, pitkäaikainen, kokopäivätyö, tekniikka, raskas kalusto, englanti

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.