fbpx

Tekninen asiakaspalvelija

Kokoaikainen

Espoo

Haku päättyy 29.9.2021

Kiinnostaako työskenteleminen monipuolisessa asiakaspalvelun tehtävässä, kasvavassa yrityksessä?

Etsimme nyt asiakkaallemme teknistä asiakaspalvelijaa Espooseen.

Työtehtäväsi:

Työskentelet digitaalisia asiakaspalveluratkaisuja tarjoavassa yrityksessä ja tehtävänäsi on laadukkaan teknisen tuen tarjoaminen asiakkaille, ongelmatilanteissa auttaminen, asiakkaiden palvelupyyntöihin vastaaminen, palveluiden aktivoiminen sekä aktiivinen yhteydenpito asiakkaisiin. Asiakaspalvelu ja tuki tapahtuu puhelimitse ja sähköpostin kautta.

Tehtävässä menestyäksesi toivomme sinulta:

  • Aiempaa työkokemusta asiakaspalvelun ja teknisen tuen tehtävistä. Useiden vuosien kokemusta tärkeämpää on positiivinen ja oppimishaluinen asenteesi
  • Alalle soveltuvaa koulutusta, esim. merkonomi
  • Hyviä IT taitoja sekä näppäryyttä käyttää erilaisia järjestelmiä
  • Osaamista työskennellä niin suomeksi, englanniksi sekä ruotsiksi
  • Aitoa halua auttaa ja palvella asiakkaita iloisella asenteella
  • Oma-aloitteista työskentelyotetta sekä joustavuutta sopeutua nopeasti muuttuviin tilanteisiin ja työtehtäviin
  • Erinomaisia organisointitaitoja ja tarkkuutta tehtävien tekemiseen

Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle:

Pääset osaksi kasvavaa yritystä, jossa myös sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi monipuolisissa asiakaspalvelun ja teknisen tuen tehtävissä. Työpaikka sijaitsee Espoossa ja sinulla on mahdollisuus työskennellä myös osittain etänä. Saat tehtäviisi kattavan perehdytyksen, innostuneen ja huumorintajuisen työyhteisön sekä kilpailukykyisen palkan. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen ja työllistyt suoraan asiakasyritykseen.

Hakuprosessi:

Mikäli nautit työskentelystä asiakasrajapinnassa vaihtuvien tehtävien parissa, kerro meille osaamisestasi ja työkokemuksestasi lähettämällä hakemuksesi ja CV:si. Liitä mukaan myös palkkatoiveesi sekä suosittelijasi yhteystiedot. Huomioithan, että voit hakea tehtävään ainoastaan tämän hakuilmoituksen kautta.

Heräsikö sinulla kysyttävää?

HR-konsultti Heta Rohkimainen vastaa mielellään kysymyksiisi: heta.rohkimainen@workpower.fi

Avainsanat: asiakaspalvelu, tekninen asiakaspalvelu, Uusimaa

Hae työpaikkaa

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Työelämätaidot – ole rohkeasti loistava!

Pysähdytkö koskaan miettimään, mikä on sujunut työssäsi hyvin tai mitä voisit mahdollisesti tehdä paremmin? Onko sinulla mahdollisuus perehtyä omiin työelämätaitoihisi työn ohessa? Suunnitteletko tulevaa päivää tai työviikkoa, vai sujahtavatko päivät ohi sen kummemmin ajattelematta? Tässä muutamia ajatuksia meiltä aiheeseen liittyen.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.